The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Skoltech on kansainvälinen tutkijakoulutukseen keskittyvä yliopisto, jonka perusti maailmankuulu tutkijaryhmä vuonna 2011. Skoltechin opetussuunnitelma keskittyy tekniikkaan ja innovaatioihin tarjoamalla maisteriohjelmia 10 tekniikan tieteenalalta. Opiskelijat saavat tiukkaa teoreettista ja käytännön koulutusta, suunnittelevat omia tutkimusprojektejaan, osallistuvat harjoitteluun ja saavat yrittäjyystaitoja englanniksi. Tiedekunta koostuu nykyisistä tutkijoista, joilla on kansainvälinen akkreditointi ja saavutukset.

Skoltech integroi Venäjän tieteellisen huippuosaamisen perinteet parhaisiin käytäntöihin kaikkialta maailmasta. Siinä yhdistetään perustiede yrittäjyyteen ja innovaatioihin. Tämä lähestymistapa, jota täydentää kansainvälinen ilmapiiri, maailmanlaajuisesti tunnetut professorit ja tutkijat Venäjältä ja ulkomailta, täydellisesti varustetut laboratoriot ja läheinen integroituminen yhteiskuntaan ja teollisuuteen, antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia maailmanluokan korkeakoulutus ja saada laajat ura- ja liiketoimintanäkymät.

111168_TSL_3334.jpg

Hakeudu yhteen 100 parhaan luontoindeksin nuoren yliopiston joukosta. Skoltech tarjoaa MSc- ja PhD-ohjelmia :
 • Kehittyneet valmistustekniikat
 • Life Sciences
 • Informaatiotiede ja -teknologia
 • Data Science
 • Energiajärjestelmät
 • Materiaalitieteen
 • Matemaattinen ja teoreettinen fysiikka
 • Petroleum Engineering
 • Fotoniikka ja kvanttimateriaalit
 • Avaruus- ja tekniset järjestelmät

Skoltechin erotteleminen muista yliopistoista on sen poikkeuksellinen ympäristö, joka tekee MSc-opinnoistasi merkittävän elämän virstanpylvään:

 • Koulutus: Luennot ja käytännön luennot ovat maailmankuuluja asiantuntijoita. Opiskelija osaa suunnitella omat koulutusohjelmansa valitsemalla erilaisia ​​kursseja
 • Tiede: Tieto integroituu selkeästi koulutusprosessiin: kukin opiskelija tekee omia tutkimusprojekteja
 • Todellinen elämys: Tarjoamme teollista upottamista: 8 viikon harjoittelu johtaviin teollisuusyrityksiin, joissa opiskelijat muuttavat osaamistaan ​​ja osaamistaan
 • Yrittäjyys: täydennämme akateemisen koulutuksen liiketoimintakurssiin, joka tarjoaa vinkkejä kaupallistamiseen ideasta ja tutkimustuloksista
 • Liikkuvuus: yli kolmannes opiskelijoistamme osallistuu erilaisiin akateemisiin liikkuvuusohjelmiin, jotka työskentelevät harjoittelijoina tai tutkijoina MIT: ssä, Harvardin yliopistossa, Singaporen kansallis-yliopistossa, Calgaryn yliopistossa ja muissa johtavissa kansainvälisissä yliopistoissa.
 • Globaali ympäristö: opiskelijat 40 maasta, professorit ja tutkijat kansainvälisesti tunnetuilta laboratorioilta ja yliopistoilta. Opetamme englanniksi.
 • Elämä: kun olet kirjoittanut, saat mahdollisuuden osallistua merkittäviin kansainvälisiin konferensseihin, osallistua tieteen ja opiskelijoiden kilpailuihin ja työskennellä omissa projekteissanne ja aloitteillasi.
 • Opiskelupaketti: Skoltech-opiskelijoilla on oikeus kuukausittaiseen apurahaan, joka alkaa 40 000 RUR: sta (noin 550 euroa) ja sairausvakuutuksesta.

111171_TSL_2765.jpg111172_TSL_3442.jpg

Valmistuomme muokkaavat omia tulevaisuutensa valitsemalla erilaisista uramahdollisuuksista teollisuudessa, tiede ja liiketoiminta

 • Tiede: Landing Ph.D. asemaa ja jatkuvaa tutkimusta johtavissa venäläisillä ja kansainvälisillä tutkimusyksiköillä
 • Toimiala: Laskeutumisasiantuntijat eri toimialoilla, jotka tarvitsevat matemaattisen ja teoreettisen fysiikan perustiedot
 • Käynnistys: Yrityksen perustaminen yksin tai Skolkovo-innovaatioekosysteemin kautta laajalla asiantuntijaryhmällä, kumppaneilla, konsultilla ja sijoittajilla

Koulutus Skoltechissa on ilmainen. Opiskelija voi luoda omat oppimissuunnitelmansa ja täydentää pakollista tietojenkäsittelytapaa valinnaisilla kursseilla ja projekteilla millä tahansa alalla. Tutkimus on olennainen osa opiskeluprosessia.

Charles Belina, Yhdysvallat: Valitsin opiskeluun Skoltechissa, koska se antoi minulle mahdollisuuden saada maailmanluokan koulutuksen ja samalla kokea elämää vieraassa maassa. Missään muualla ei voinut toteuttaa unelmani asua ulkomailla Moskovan kaltaisessa kosmopoliittisessa kaupungissa, kun opiskelen huippututkintoa. Skoltech kannustaa yhteistyöhön ja ryhmäprojekteihin ja opettaa oppilaitaan vaikuttamaan; tämä tarkoittaa, että opit luomaan jotain, jota ihmiset voivat käyttää.

Shreya Santra, Intia: Päätin jatkaa Skoltechissa maisteriohjelmanani, kun sain selville, kuinka tämä hiljattain perustettu instituutti lähettää positiivisia väreilyjä kansainvälisen tiedeyhteisön kautta. Skoltechissa käytettävissä olevat kokenut tiedekunta ja edistyneet tutkimustilat ovat erittäin houkuttelevia jokaiselle tekniikan opiskelijalle. Ympäristö Skoltechissa on erittäin ystävällinen ja motivoiva, ja kansainvälisten opiskelijoiden on helppo sopeutua elämään Moskovassa.

Adeniyi Adebayo, Ghana: "Mielet, sydämet ja kädet! Skoltech auttaa sinua löytämään todellisen oppimisen uudelleen: se on kokemuksellista ja kiinnittää mieltäsi jokaiseen tarkoitukseen, mukaan lukien sydän ja kädet. Se on muuttava kokemus ja rakastin jokaista matkan osaa. "

Sijainnit

Moskova

The Skolkovo Institute of Science and Technology

Osoite
Russia, Skolkovo Innovation Center, Bolshoy boulevard 30/1
121205 Moskova, Moskva, Venäjä
Puhelin
+7 (495) 280 14 81

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin