University of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Technology on nuori, nousussa oleva yliopisto. Se sijaitsee Moskovan alueella, Korolevin kaupungissa - Venäjän astronautian kehto ja Venäjän suurin tiedekaupunki. Yliopisto on onnistuneesti suorittanut koulutus- ja tutkimustoimintaa vuodesta 1998, ja sitä ohjaavat tämän alan viimeisimmät saavutukset.

University of Technology on saavuttanut erittäin lyhyessä ajassa huomattavaa menestystä, kun se on noussut valtiosta riippumattoman oppilaitoksen läpi valtion yliopistoon. Tasapainoinen koulutus-, tutkimus-, kansainvälinen ja luokan ulkopuolinen toiminta mahdollisti University of Technology sisällyttämisen Venäjän parhaiden korkeakoulujen TOP-100: een vuosina 2018 ja 2019 (RAEX-ranking).

130840_DSC_1033.jpg

valokuva: University of Technology

University of Technology on yksi Moskovan alueen suurimmista valtion yliopistoista. Yliopistokampus koostuu 6 akateemisesta rakennuksesta ja 2 asuntolasta - kaikki kävelyetäisyydellä toisistaan.

University of Technology tarjoaa opintoja:

  • Instituutit: Suunnittelu- ja digitaalitekniikan instituutti, Projektinhallinnan ja tekniikan kaupan instituutti, Kansainvälisen koulutuksen instituutti, Täydennyskoulutuksen instituutti ;
  • Yliopistot: Avaruustekniikan ja tekniikan korkeakoulu , Tekniikan ja suunnittelun korkeakoulu
  • Lasten teknopuisto "Quantorium"

Korkeakoululla on 26 osastoa, joista 14 on perustettu alueen johtaviin yrityksiin ja suunnattu opiskelijoiden käytännönläheiseen koulutukseen. Yliopisto tarjoaa 50 korkeakoulututkintoa kandidaatin, maisterin ja jatkotutkinnon suorittamiseksi. Yliopiston kirjasto omistaa yli 1 300 000 kappaletta painotuotteita ja sähköisiä julkaisuja mistä tahansa teemasta. Laajat auditoriot, joissa on tarvittavat tilat, edistävät opiskelijoiden luovien taitojen kehittämistä.

University of Technology on ilmoittautunut yli 6000 opiskelijaa , joista noin 600 ulkomaalaista opiskelijaa 11 maasta. Opetushenkilökunnassa on 350 jäsentä, joista 80 prosentilla on akateeminen tutkinto ja nimikkeet.

Vuonna 2015 perustettiin University of Technology pohjalta alueellinen tiede- ja kasvatusklasteri «Koillis». Klusteri, joka sijaitsee Moskovan alueen koillisosassa, on muodostanut yhtenäisen tiede- ja koulutustilan kattamaan korkean teknologian yritysten tarpeet pätevien henkilöstön ammattilaisten kanssa.

Yliopisto on myös kolmen klusterin jäsen: Moskovan alueen, Tatarstanin tasavallan ja Saratovin alueen alueille perustettu liittovaltion alueidenvälinen ryhmä «Komposiitit ilman rajoja»; Moskovan alueen sähkötekniikan klusteri "Sähkötekniikka XXI" ja ydinfysikaalisen ja nanoteknologian alueellinen klusteri (Dubna).

Sisällä tiiviissä yhteistyössä yritysten reaalitalouden, Engineering Center "Korkea -Lämpötila Composites" moderneilla laboratorioissa, joissa on uusin korkeamman tarkkuuden tilat, perustettiin yhteistyössä JSC "Kompozit" on University of Technology . Opiskelijat, jatko-opiskelijat ja JSC "Kompozit" -johtavat asiantuntijat tutkivat ja kehittävät keskuksessa uusia hi-tech-materiaaleja niiden jatkuvaksi soveltamiseksi rakettitieteessä.

130835_DSC_5676JPG.jpg

valokuva: University of Technology

Pienet innovaatioyritykset, nuorisotieteen kehittämisen laitos, yliopiskelijoiden tiedeyhteisö ja opiskelijoiden suunnittelutoimisto on perustettu yliopistoon.

University of Technology tulee vuosittain erilaisten tieteellisten tapahtumien, mukaan lukien kansainvälisten ja alueellisten konferenssien, alusta.

University of Technology on 3 akateemista aikakauslehteä. Kaksi niistä sisältyy tiedeasioiden luetteloon, jonka valtion akateeminen tutkinto on hyväksynyt.

University of Technology on aktiivisesti mukana Moskovan alueen sosiaalisessa ja taloudellisessa kehityksessä. Korkeakoulun opiskelijat ovat säännöllisiä osallistujia erilaisille ekologisille foorumeille, vapaaehtoisliikkeille, urheilulle ja kulttuuritapahtumille sekä kaupungissa että alueella.

Koulutuksen kansainvälistyminen on olennainen osa University of Technology kansainvälistä toimintaa. Tällä hetkellä ulkomaisten yliopistojen kanssa on allekirjoitettu yli 45 kansainvälistä sopimusta ympäri maailmaa. University of Technology on aktiivinen osallistuja Erasmus-liikkuvuusohjelmaan. Akateeminen liikkuvuus toteutetaan myös ulkomaisten yliopistojen kanssa tehtyjen kahdenvälisten sopimusten puitteissa.

University of Technology on rekisteröity ANABIN-tietokantaan, joka on kansainvälinen korkeakoulujen tunnustamisjärjestelmä, jolla on H-asema. Tämän aseman ansiosta yliopiston tutkinnon suorittaneet voivat nostrifioida tutkintotodistuksensa EU: ssa ja hakea eurooppalaisia tutkimus- ja koulutusapurahoja.

Venäjän federaation tiede- ja korkeakouluministeriön ylläpitämien korkea-asteen oppilaitosten vuosittaisen seurannan perusteella University of Technology tunnustettiin tehokkaaksi korkeakouluksi kaikilla indikaattoreilla.

University of Technology lyhyen kantaman suunnitelmat on suunnattu teknisten suurten yhtiöiden laajennukselle, tieteellisen yhteistyön syventämiselle avaruusteollisuusyritysten kanssa ja koulutus - ja tutkimusyhteistyön laajentamiselle ulkomaisten kumppanien kanssa.

Sijainnit

Korolyov

Osoite
141070 Московская область,
г. Королев, ул. Гагарина, 42

Korolyov, Moskovan alue, Venäjä

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin