Volgograd State Technical University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

VSTU on johtava alueellinen yliopisto, joka on yksi parhaista instituutioista Volgogradin alueen, Etelä-Venäjän ja joidenkin ulkomaiden pätevien asiantuntijoiden joukossa. Yliopisto saa hyvin kehittyneen infrastruktuurin, takaa korkean ammattitason ja vaikuttaa opiskelijoiden yhteiskunnallisten ominaisuuksien muodostumiseen onnistuneeseen integroitumiseen kansainväliseen talouteen. Yliopiston strategian mukaan perustettiin tutkimus- ja koulutusalan teollisuuskompleksi (klusteri), joka keskittyi korkean teknologian alan ammattilaisten koulutukseen.107253_pexels-photo-1432942.jpeg

Kiinnitämme suurta huomiota perustutkimukseen ja soveltavaan tutkimukseen sekä tieteen, teknologian ja teknologian kehityksen ensisijaisten alojen kehittämiseen sekä tieteellisiin tuotteisiin. VSTU on dynaamisesti kehittyvä metallurgien, kemistien, mekaanikon insinöörien, materiaalin insinöörien, hitsaajien, instrumentoinnin insinöörien koulu sekä korkean tason kehittyvä tiede- ja ammattitaitoinen koulutus. Tutkimus keskittyy VSTU innovatiiviseen kehitykseen.

Venäjän federaation korkea-asteen koulutuksen muutokset vaikuttivat ja toteutettiin VSTU : ssa monitasoisena koulutusohjelmien, nykyaikaisen akateemisen toiminnan organisoinnin, laadunvalvonnan, riittävän aineellisen ja teknisen tuen järjestelmänä.

Suuri henkilöstö- ja opiskelijaryhmä on luonut suotuisan sosiaalisen ympäristön. Useimmat heistä jakavat kulttuurisia ja eettisiä arvoja, pitävät ja kehittävät ammattikorkeakoulun perinnettä.

Yliopiston kansainvälisen yhteistyön ja kansainvälistymisen kehittäminen on yksi VSTU strategian toteuttamisen tärkeimmistä välineistä. Yliopisto on kouluttanut asiantuntijoita ulkomaille 50 vuotta. Vuodesta 1962 lähtien on järjestetty korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden koulutusta Euroopan, Aasian, Afrikan, Lähi-idän ja Latinalaisen Amerikan maihin. Tänä aikana yli 5000 ulkomaalaista opiskelijaa 72 maasta ympäri maailmaa on opettanut venäläistä kieltä jatkokoulutukseen muissa Venäjän yliopistoissa. Heistä 1650 opiskelijaa on saanut yliopistollisen tutkintotodistuksen ja 64 sai tohtorin tutkinnon. Ulkomaalaisten opiskelijoiden määrä on kasvanut viimeisten 5 vuoden aikana, ja nykyään yliopistossa opiskelee 500 ulkomaalaista opiskelijaa vuosittain. VSTU tarjoaa myös laajan valikoiman maisteriohjelmia ja tohtoriohjelmia kansainvälisille opiskelijoille, jotka puolustivat väitöskirjojaan.107254_pexels-photo-1305360.jpeg

Kansainvälisten opiskelijoiden venäjänkielinen koulutus vaatii heiltä jonkin verran erityistä yliopistoa edeltävää koulutusta. Tätä tarkoitusta varten yliopistossa perustettiin vuonna 1973 ulkomaisten opiskelijoiden koulutuksen tiedekunta. Se tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille jatko-opintoja Venäjän yliopistoissa seuraavista erikoisaloista: talous, insinööri ja humanistiset tieteet. Tämän tiedekunnan opiskelijat saavat erikoisalojensa mukaan seuraavat tieteenalat:

  • Tekniikka - venäjän kieli, fysiikka, matematiikka, kemia, informaatiotiede, alueellinen maantiede, tekninen piirustus;
  • Taloudellinen - venäjän kieli, matematiikka, informaatiotiede, maanopinnot, taloustiede, maantiede;
  • Humanistiset tieteet - venäjän kieli, kirjallisuus, kulttuuritutkimus, maatutkimus, maantiede.

Opintojakso - 1 vuosi.

Ulkomaisten opiskelijoiden koulutuksen tiedekunnassa tehdyn tutkimuksen aikana opiskelijat oppivat venäläistä kulttuuria, osallistuvat yliopiston ja kaupungin elämään, käyvät museoissa ja heillä on mahdollisuus osoittaa luovuutensa.

Kielikoulutukseen osallistuneet kansainväliset opiskelijat voivat jatkaa jatko-opinto-ohjelmiaan, jotka toteutetaan yliopistossamme. Koulutusta järjestävät korkeasti koulutetut opettajat, asiantuntijat ja tutkijat 8 lukukauden aikana. Opintojakso on jaettu sykleihin:

  • Matematiikka ja tieteet
  • Ammatti (siinä määritelty koulutus tulevien toimintojen mukaisesti järjestetään)
  • Humanistiset tieteet, sosiologia ja taloustiede

Opiskelijat, jotka saavat kandidaatin tutkinnon ja ovat suorittaneet kielen koulutuksen, voivat osallistua 4-lukukauden kestäviin maisteriohjelmiin.

Kutsumme kaikki kiinnostuneet hakijat ja heidän vanhempansa oppimaan lisää yliopiston lupaavimmista opinto-ohjelmista.

Sijainnit

Volgograd

Volgogradskiy gosudarstvennyy tekhnicheskiy universitet (VolgGTU)

Osoite
Volgograd State Technical University
Lenin avenue, 28

400005 Volgograd, Volgogradin alue, Venäjä
Verkkosivusto
Puhelin
+7 844 223-00-76

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin