Vladivostok State University of Economics and Service

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi VSUES?

Sijainti ja tilat

VSUES, perustettiin vuonna 1967, sijaitsee keskustassa Vladivostok, kaupunki on ainutlaatuinen monumentteja ja arkkitehtuuri yhdistyvät Venäjän ja itämainen tyyli perinteitä. VSUES on pitkälle kehittynyt infrastruktuuri ja koostuu 5 oppilaitokset, urheilukeskus, 3 asuntoloita, ostoskeskus "Golubinaya Pad '", ja auto-korjaamoon. Se on erittäin mukava opiskelijoille, opettajille ja vieraat, että kaikki kahviloita, kauppoja, parturi, pankki, ja klinikka ovat keskittyneet yhteen paikkaan. VSUES kampuksen ympäröi paljon erilaisia ​​puita ja kasveja, jotka muodostavat ekologinen polku. Se on vain muutaman minuutin kaupungin pääkatu - Svetlanskaya. VSUES on erittäin kätevä sijoiltaan kannalta kaupungin liikenteen ja infrastruktuurin.

Erittäin pätevä ja kokenut opettajien

On yli 2 000 opettajaa ja työntekijää VSUES, monet heistä ovat tohtori astetta, jotkut heistä ovat professorit. Välillä avustusten ja hankkeiden VSUES tiedekunnan jäsenillä on mahdollisuus opiskella ulkomailla, jossa he voivat hallita koulutusohjelmien ja nykyaikaisen opetuksen tekniikoita sekä etukäteen taitojaan ja luoda uusia kumppanuussuhteita. VSUES tiedekunnan usein osallistuu eri kansainvälisiin konferensseihin ja työpajoihin ja opettajat pyydetään toimittamaan luentoja ulkomailla.

Laaja suurten yhtiöiden opiskelijoille ja mahdollisille kansainvälisten suhteiden Nykyään VSUES sisältää 6 instituutit, 3 korkeakoulut, Center of Vieraat kielet jne. VSUES tarjoaa erilaisia ​​koulutusohjelmia ulkomaisille opiskelijoille. Venäjän kielen kurssit ovat saatavilla. Se sisältää monenlaisia ​​ohjelmia Venäjän erityyppisille opiskelijoille. VSUES tekee yhteistyötä yli 40 yliopistoissa ja korkeakouluissa USA, Kiina, Korean tasavalta, Japani, Italia, Espanja ja Uusi-Seelanti. Yliopistossa on vaihto-ohjelmia korkeakoulujen kanssa Kiinan, Korean tasavallan ja Japanin.

Ylpeytemme

VSUES voitti laatupalkinnon Venäjän federaation hallituksen 2009.VSUES palkittiin Crystal Palm La Sorbonnen yhtenä maailman parhaista kauppakorkeakouluissa 2008. VSUES voitti All-Venäjän kilpailu koulutuksen laatuun ja tuli yksi voittajista lukion johtajien koulutusta kansainvälisen ohjelman 2007.VSUES tuli myös paras yliopisto-osallistuja Vladimir Potanin Charity Foundation Scholarship Program Kaukoidän liittovaltion District.There on " Vseved "Internet-portaali, mikä luokitus venäläisten korkeakoulujen. Mukaan "Vseved" portaali, VSUES on paras yliopisto Vladivostok vuodesta 2005. Lisäksi VSUES on ainoa yliopisto, joka sai neljä tähteä arviointia, joka teki hänestä yhden parhaista yliopistoista Venäjän.

Sijainnit

Vladivostok

Osoite
Vladivostok State University Economics and Service
41 Gogolya str.

690014 Vladivostok, Primorsky Krai, Venäjä

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin