Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa NTT Institute of International Education, tai lyhyt NIIE - uusi malli kansainvälisen koulutuksen täällä Vietnamissa. Tällä NIIE, pyrimme tarjoamaan opiskelijoille maailmanluokan koulutusta, joka varustaa ne taidot, tiedot ja henkilökohtaiset ominaisuudet varten erittäin onnistunut urallaan. Opiskelijat NIIE tutkii sitä samoja ohjelmia, että opiskelijat Britanniassa, Australiassa ja Singaporessa on seuraava ja he saavat arvokasta tutkintotodistus tai kandidaatin tutkinto, joka on tunnustettu ympäri maailmaa. Lisäksi opiskelijat tulevat sujuvasti Englanti, tärkein kieli yritysten ja viestintä, joka avaa ovet parhaita työpaikkoja Vietnamissa ja maailmanlaajuisesti. NIIE tekee kaikkensa varmistaakseen opiskelijat oppivat, kehittää ja menestyä opinnoissaan. Meillä on uusi instituutti rakennuksen 298A Nguyen Tat Thanh Street modernit mukavuudet, uusi kirjasto ja useita luokkahuoneita ja muita resursseja auttaa opiskelijoita opinnoissaan. Uusi asuntola on rakennetaan liian, jotka tarjoavat länsimaisen mukavuuksia opiskelijoille kansainvälisiin ohjelmiin. Meidän opetushenkilöstö ovat omistettu ja hyvin päteviä, ja käyttää ajan tasalla ja opiskelija-centered opetusmenetelmiä, sekä uusinta tekniikkaa, innostaa oppilaita oppimaan ja opinnoissa edistymistä. Kaikki ovat tervetulleita sovelletaan NIIE - esimerkillinen laitos, joka johtaa tapa, joka kokoaa yhteen parhaat puolet kansainvälisen koulutuksen Ho Chi Minh City.

VISION Yhdeksi alkuun kansainvälisen oppilaitosten Vietnamissa tarjoamalla valikoiman laadukkaita koulutusohjelmia, jotka ovat kansainvälisesti tunnustettuja ja että tarjoamaan tutkinnon tarvittava ammattitaito ja pätevyys Vietnamin sen tulevaa kasvua ja kehitystä.

MISSION Kehittää oppilaitos, joka tarjoaa laadukkaita kansainvälisiä koulutusohjelmia Vietnam ja ulkomaiset opiskelijat tarpeisiin valmistuneiden ja kansakunnan 21st Century

Sijainnit

Ho Chi Minhin kaupunki

Osoite
Nguyen Tat Thanh University
298A Nguyen Tat Thanh st., Distict 4, Ho chi Minh City, Vietnam

Ho Chi Minhin kaupunki, Ho Chi Minhin kaupunki, Vietnam

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin