Tallinn University of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Näky nykypäivän yhteiskunnassa on innovatiivinen, yrittäjähenkinen, teknologisesti edistyksellinen ja avoin maailmalle, ja tätä Tallinna Taloustekniikan yliopisto (TalTech) hakee kansainvälisesti korkeatasoisten tutkimusten ja tutkimuksen kautta.

TalTechilla voit kokea tulevaisuuden astumatta aikakoneeseen. Täällä koulutus kohtaa kaiken digitaalisen!

TalTechilla teemme oikeita asioita ja kehitämme niitä paikan päältä tyhjästä. Esitetyt projektit kattavat laajan valikoiman - itse ajavat ajoneuvot, TTÜ100-satelliitti, e-Pavemen t (aurinkoenergiaa tuottava tienpäällyste), tekoäly turistien henkilökohtaisten reittien luomiseen ja paljon muuta! Tarjoamme mahdollisuuden opiskella uudenaikaisessa digitaalisessa kampuksella, jossa testataan ja toteutetaan päivittäin monia uusimpia tekniikoita. Yksi viimeaikaisista aloitteistamme - TalTechDigital - yhdistää digitalisaation koulutukseen ja tekee TalTechista innovatiivisimman kampuksen maassa.

Vuonna 1918 perustettu TalTech on Viron ainoa teknillinen yliopisto. Se sijaitsee Viron pääkaupungissa Tallinnassa ja on tällä hetkellä maan kansainvälisin yliopisto, ja sillä on noin 1700 kansainvälistä tutkinto-opiskelijaa yli 100 eri maasta.

TalTech sijoittuu maailman parhaiden yliopistojen 2,5 prosenttiin ja tietyillä aloilla 2 prosentin parhaimpaan joukkoon. QS Rankingin mukaan TalTechillä on 601-650 asema yli 25 000 arvioidun yliopiston joukossa. Sijoitus kenttiä kohti:

  • 351-400, sähkö
  • 401-450 taloustieteessä
  • 451-500 liiketoiminnassa
  • 551-600 tietotekniikassa

Nykyaikaiset opinto-ohjelmat

TalTechin opinto-ohjelmat ja oppimisympäristö kehittyvät jatkuvasti. Sekä yksityinen että julkinen sektori ovat kokeneita ammattilaisia, joita kuullaan työmarkkinoiden viimeisimpien tarpeiden mukaisten opetussuunnitelmien laatimiseksi . Useita yliopiston laboratorioita on äskettäin uusittu, ja yhä enemmän opetusta tapahtuu sähköisten kanavien kautta. Suunnittelu ja tietotekniikka kulkevat käsi kädessä TalTechissa, mikä heijastuu nykyaikaisissa opinto-ohjelmissamme, jotka yhdistävät tiiviisti nämä kaksi alaa. TalTech-insinöörit ovat vuosien mittaan kehittäneet älykkäitä ja kestäviä ratkaisuja moniin Viron ongelmiin.

Ohjelmamme tarjoavat korkealaatuista koulutusta yhdistämällä perusteelliset opinnot ja luovat laboratoriot . Näin saat parhaan käytännön kokemuksen koulutuksestasi ja urastasi. Löydät urallesi sopivan ohjelman kansainvälisesti tunnustetuilla ohjelmilla:

  • Tietotekniikan korkeakoulu
  • Kauppakorkeakoulu
  • Teknillinen korkeakoulu
  • Perustieteiden korkeakoulu

Yhdistävät opiskelijat, tutkijat ja yrittäjät

TalTechilla arvostamme yhteistyötä yritysten ja yritysten kanssa. Monille yrityksille ja viranomaisille olemme usein ensimmäinen yhteyspiste etsimään ratkaisuja moniin organisaation ja tuotekehityksen kysymyksiin. Innovaatio- ja yrityskeskus Mektory kokoaa yhteen tutkijat, opiskelijat ja yrittäjät, jotka tarjoavat nuorille inspiraatiota, tietoa ja resursseja luoda ja kehittää opiskelijoiden aloittavia yrityksiä ja muita innovatiivisia liikeideoita.

TalTech on akateeminen mielipidejohtaja ja Viron tekniikan lippulaiva. Rohkeus muuttua, halu kehittyä ja halu käydä tietopohjaisia keskusteluja tekevät TalTechista ajattelukeskuksen akateemisiin keskusteluihin.

Uskomme, että korkea tutkimuksen ja akateemisen tutkimuksen taso sekä akateeminen vapaus ovat ehdottoman tärkeitä. TalTechista on siten tullut ensimmäinen Viron yliopisto, joka tarjoaa toimitilapohjaisen akateemisen uramallin.

Sijainnit

Tallinna

Tallinn University of Technology

Osoite
Tallinn University of Technology, Ehitajate tee 5
19086 Tallinna, Harjumaa, Viro
Puhelin
+372 620 2022