Al Ghurair University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Visio

Al Ghurair yliopisto on johtava Oppijakeskeistä kattava yliopisto GCC kanssa kansainvälistä tunnustusta laadukkaan koulutuksen, soveltavan tutkimuksen ja kattavuutta.

Tehtävä

Al Ghurair yliopisto on sitoutunut palvelemaan koulutustarpeisiin yhteisöä ylläpitävä laatu opettavainen kokemus opiskelijoille, harjoittaa tukitoimintoja, ja edistää tiedon rakentamisen kautta tutkimuksen ja tutkimukseen. Koulutusohjelmat yliopiston tavoitteena on kehittää opiskelijan älyllistä, käytännöllinen ja luova kykyjä parantaa oppimiskykyä ja tutkinnon suorittaneiden työllistettävyyttä.

Tavoitteet

Tarjoamme laadukkaita opetusohjelmia, jotka valmistaa opiskelijoita edistää taloudellista vaurautta ja hyvinvointia yhteisössä. Myönnä ja säilyttää laatu opiskelijoille. Rekrytoida, kehittää ja pitää pätevää ja ammatillisesti monipuolinen tiedekunnan ja henkilökunnan. Edistää suotuisan ympäristön soveltavaa tutkimusta merkittävä vaikutus. Foster tavoittamisohjelmia ja yhteisön sitoutuminen toimintaan. Saavuttaa tehokkuus, vaikuttavuus ja elinkelpoisuus yliopistojen toimintaa ja resursseja.

Sijainnit

Dubai

Osoite
AL GHURAIR UNIVERSITY
Dubai Academic City

PO Box 37374 Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: