American University of Sharjah

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sharjahin amerikkalainen yliopisto On itsenäinen, voittoa tavoitteleva oppilaitos, joka perustuu tietoisesti amerikkalaisiin korkeakouluihin. Yliopisto on maailmanlaajuisesti johtava kattava koulutusyliopisto ja tarjoaa opiskelijoille alueen ja ympäri maailmaa. AUS pyrkii olemaan alueen johtava korkeakoulututkinto, joka tunnetaan huippuosaamisesta ja innovoinnista opetuksessa, oppimisessa, tutkimuksessa ja palvelussa.Sharjahin amerikkalainen yliopisto sijaitsee 16 km: n (10 mailin) ​​päässä Sharjahin keskustasta ja noin 25 kilometrin päässä Dubain naapurimaailmasta. Sharjah on maailmanlaajuinen kauppakeskus ja oppimisen ja taiteen kaupunki, kuten sen 1998 Unescon nimitys vahvistaa Arabian maailman kulttuuripääkaupungiksi.

Tärkeimmät syyt opiskella AUS: ssa:

Student Diversity
Syksyllä 2016 AUS: ssa oli 6 002 opiskelijaa. Näihin kuului 429 jatko-opiskelijaa ja 5 402 perustutkintoa. Opiskelija-suhde on 50,4 urosta ja 49,6 naaras. AUS: lla on korkeampi osuus kansainvälisistä opiskelijoista kuin mikään muu maailman sijoittunut instituutio Times Higher Education -tietojen analyysin mukaan. Noin 84 prosenttia yliopiston oppilaitoksesta koostuu kansainvälisistä opiskelijoista, jotka edustavat yli 100 kansallisuutta.

Tiedekunnan jäsenten laatu ja monimuotoisuus
Tiedekunnan jäsenillä on vuosien opetus- ja tutkimuskokemus sekä tutkinto joidenkin maailman arvostetuimmista yliopistoista. Näitä ovat muun muassa Harvardin yliopisto, Yale University, Cambridgen yliopisto, Oxfordin yliopisto, Stanfordin yliopisto, Brown University ja Princeton University. Noin 92 prosenttia täysipäiväisestä tiedekunnasta pitää astmuustutkinnon, kun taas 81 prosentilla on PhD.

Rahoitustuki ja apurahat sekä jatko-avustajamahdollisuudet

AUS-rahoitustuki

AUS tekee parhaansa varmistaakseen, että taloudelliset keinot eivät ole esteenä päteville opiskelijoille saamaan parhaan koulutuksen, jonka he ansaitsevat. Tarjolla on laaja apurahoja, apurahoja ja työ-opiskelumahdollisuuksia sekä opiskelijoille että jatko-opiskelijoille, jotka auttavat heitä rahoittamaan koulutustaan. Tarjottavat apurahat:

  • Taloudellinen apuraha (5-50 prosentin peruutus opetukselle, laboratoriomaksut ja yhteinen majoitus) kokopäiväisille perustutkinnon suorittaneille opiskelijoille, joilla on todistetusti rajalliset taloudelliset resurssit.
  • Tunnustettu opiskelija-apuraha (20 prosenttia opioituneiden ja laboratoriomaksujen peruuttamisesta) ensimmäistä kertaa opiskeleville, jotka ovat saavuttaneet erotuksen saavuttaen vähintään keskiasteen keskiarvosanan 95% tai sen vastaavan keskiasteen koulutuksen viimeisen vuoden aikana.
  • Akateemisen suorituksen apuraha (10 prosenttia lukukausimaksusta ja lab / teknologiapalkkiot) ensimmäistä kertaa opiskeleville, jotka osoittavat akateemista huippuosaamista saavuttamalla vähintään kumulatiivinen keskimääräinen pisteet 90.00-94.99 prosenttia tai vastaava keskiasteen koulutuksensa viimeisenä vuonna.
  • Aktiivinen opiskelija-apuraha (enintään 50 prosentin remissio opintotarjonnasta ja lab-palkkioista) myönnetään lahjakkaille opiskelijoille yliopiston tuen edelle ja opiskelijoiden saavutusten tunnustamiselle lisäkoulutuksessa.
  • Athletic-apurahat (jopa 50 prosenttia palkkioista, laboratoriomaksuista ja jaetuista majoitusvaihtoehdoista) tarjotaan lahjakkaille opiskelijoiden urheilijoille, jotka osoittavat urheilullista huippuosaamista ja erinomaisia ​​urheiluominaisuuksia.
  • Family Tuition Grant (25 prosentin peruutus opetusta ja laboratoriomaksuja varten) perheille, joilla on enemmän kuin yksi tytär / poika, jotka ovat kirjoittaneet samanaikaisesti AUS: n päätoimisten perusopiskelijoiden kanssa.
  • Muita apurahoja ja apurahoja ovat liittokanslerin tutkijat-palkinto, opintomatkatuki, akateemisen toteutuksen apuraha, kansleri-listan apuraha, dekaanin listan apuraha ja Sharakah-koulun apuraha.
AUS Info

Yliopisto palkitsee myös jatko-opiskelijoiden apurahoja. Tutkijatohtorit kattavat lukukausimaksut (33-100 prosentin luvuista luopumisista) ja kuukausittaiset apurahat säännöllisten lukukausien aikana. Tutkijatohtorit voivat olla joko jatko-opintojen avustajina tai jatko-opintojen avustajana. Tutkijatohtorit tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden kehittää tutkimuskokemusta työskentelemällä tiedekunnan jäsenen kanssa tutkimukseen liittyvillä toimilla. Tutkijankoulutusavustajien kautta opiskelija saa opetukseen liittyvää kokemusta osa-aikatyön kautta työpaikoilla, kuten lab assistenttien kautta. Molemmat palkitaan kilpailukykyisellä lukukausittain puolivuotiskaudella.

Kampuskeskuksen palvelut

Yksi tärkeimmistä ja tunnetuista piirteistä AUS on sen elinvoimainen ja dynaaminen kampuksen elämä. Yliopisto tarjoaa opiskelijoille täyden palvelun asuntolan, urheilukeskuksen ja kuntosalin. Muita palveluja ovat terveyskeskus, apteekki, pankki, posti, parveke, naisten kauneussalonki, kirjakauppa, ruokailupaikat ja kaksi tavarataloa.

Asuntosalit tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden asua, rentoutua, liikuntaa ja opiskella mukavasti. Yliopiston terveyskeskus tarjoaa erilaisia ​​palveluita, kuten avohoito, terveystieto, psykologinen neuvonta ja ambulanssi / pelastuspalvelut. AUS-urheilumahdollisuudet tarjoavat erilaisia ​​vapaa-ajan ja kilpailukykyisiä urheilullisia aktiviteetteja. Urheilukompleksissa on sisäkoripallo, lentopallo, käsipallo, sulkapallo, tenniskenttä, 50-metrisen olympia-sisäuima-allas, squash-kentät, kuntokeskukset ja liikuntasali.

Ulkotiloihin kuuluu koripallokenttiä, tenniskenttiä, jalkapallokenttä, krikettikenttä, baseballkenttä ja 400 metrin juoksu.

Ulkopuolinen toiminta, opiskelijaklubit ja -organisaatiot

AUS kiinnittää paljon huomiota harjoittelun ulkopuolisiin toimintoihin, kun otetaan huomioon, että ne ovat elintärkeitä opiskelijan kokonaisvaltaiselle kehitykselle. Opiskelijoita kannustetaan osallistumaan urheilutoimintaan, liittymään kulttuuri- ja eturyhmiin ja vapaaehtoistyöhön. Yliopisto tarjoaa 81 kulttuuri- ja korkearesoluutiota, 25 urheiluryhmää ja yhteisöpalvelun vapaaehtoistyötä. Opiskelijat voivat myös osallistua teatteriesityksiin ja musiikkiesityksiin yliopiston Performing Arts -ohjelman kautta. Koko vuoden ajan järjestetään useita kulttuuritapahtumia kampuksella.

Maailmanluokan tieteellinen tutkimus ja julkaisut

AUS on sitoutunut tulemaan alueen huippututkijakoulutukseksi, joka tunnetaan huippuosaamisestaan ​​ja innovaatiostaan. Yliopisto kannustaa ja tukee tiedekunnansä ja opiskelijoidensa tutkimusta, tieteellistä ja luovaa toimintaa. Lisäksi yliopistossa on käynnissä suunnitelmia rakentaa tutkimus- ja teknologiapuisto.

AUS: n tutkimusrahoitus sisältää vuosittain 2,5 miljoonan AED: n sisäisen tiedekunnan tutkimusavustuksia. Vuodessa vuodessa myönnetty 2,2 miljoonaa AED; AED 10 miljoonaa euroa (opintotuen luopuminen ja jatko-opintojen palkkaus) Ja AED 2,1 miljoonaa vuodessa on turvattu ulkopuolisista tutkimusavustuksista.

AUS-tiedekunta ja opiskelija tuottavat ja julkaisevat korkealaatuista työtä, joka säännöllisesti tunnustetaan sekä alueellisesti että kansainvälisesti. AUS-tiedekunnan jäsenet omistavat 67 patenttia, joista monet patentoivat sekä paikallisesti että kansainvälisesti. AUS-tiedekunnan jäsenillä on vahva kirja tieteellisistä julkaisuista arvostetuissa lehdissä ja kansainvälisissä konferensseissa, jotka yleensä edellyttävät jatko-opiskelijoiden kirjoittajina.

  • Lehtijulkaisujen määrä vuosilta 2014-2016: 1014
  • Esitysten ja menettelyjen määrä vuosina 2014-2016: 131

Ura- ja ammatilliset mahdollisuudet

AUS painottaa myös yhteisten hyödyllisten yhteyksien luomista yhteisöön. Kaikki AUS: n oppilaitokset ja oppilaitokset pyrkivät palvelemaan yritysyhteisön tarpeita ja luomaan yhteyksiä, jotka osoittautuvat hyödyllisiksi sekä AUS: lle että yhteistyökumppaneilleen. Nämä siteet auttavat myös yliopistoa tekemään tutkimustyötä sekä edistämään sellaista tutkimuskulttuuria, joka nopeasti muuttuu yliopiston arvostetuimmaksi piirteeksi.

AUS alumni työskentelee monissa monikansallisissa yrityksissä, kansalaisjärjestöissä ja valtion instituutioissa. AUS: ssa opiskelijoilla on mahdollisuus harjoittaa harjoittelua johtavissa paikallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä. Yliopisto järjestää myös vuotuisen urarahaston ja tarjoaa AUS-senioreille ja alumneille tilaisuuden tavata yksityisen ja julkisen sektorin edustajia, jotka ovat kiinnostuneita hankkimaan AUS-opiskelijoille ja valmistuneille joko kokopäiväisiä työntekijöitä tai harjoittelijoita.

AUS tarjoaa 26 suurta lukua ja 45 alaikäistä ylioppilastutkinnon ja 14 maisterin tutkintoa College of Architecture, Art and Designin kautta; Taideteollinen korkeakoulu; College of Engineering; Ja kauppakorkeakoulu.

header-events_1_

Kampuskeskukset ja tilat

Kampuskeskuksen asuntotilanne on helpoin paikka oppilaiden elämälle yliopistossa opiskellessa. Yli 2000 opiskelijaa asuu kampusseudulla. He nauttivat lähellä akateemisia rakennuksia, kirjastoa, ruokakauppoja ja urheilukompleksi. AUS-asuintaloihin kuuluu kahdeksan miesten ja viiden naisen asuntorakennusta, jotka valvovat henkilöstöä 24/7. Opiskelijoilla on mahdollisuus yksityisiin, osittain yksityisiin, jaettuihin, yhden tai kahden hengen huoneisiin. Elinympäristö on monipuolinen monikulttuurisessa ilmapiirissään ja sillä on tasapainoinen yhdistelmä yhteiskunnallista ja akateemista toimintaa. Asuntosalit tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden asua, rentoutua, liikuntaa ja opiskella mukavasti.

Kirjasto

AUS-kirjasto tunnetaan yhtenä alueen johtavista kirjastoista ja tarjoaa kokoelmia, palveluita ja ohjelmia, jotka tukevat yliopistoyhteisön opetussuunnitelmaa ja tutkimustarpeita. AUS-kirjasto tarjoaa 140 työasemaa; Informaatiolukutaidon ja -tutkimuksen taidot; 141 000 kirja- / media-aineistoa ja 220 000 e-kirjojen käyttömahdollisuus; Ja 50+ tietokantaa, joilla on pääsy 26 000 e-aikakauslehtiin. Lisäksi kaikki kirjastonhoitajat ja kirjastonhoitajat AUS: ssa ovat akkreditoituja tai tunnustettuja kirjasto- ja informaatiotieteitä.

Sijainnit

Sharjah

American University of Sharjah

Osoite
American University of Sharjah
University City
PO Box 26666

Sharjah, Sharjah, Arabiemiirikunnat
Verkkosivusto
Puhelin
+971 6 515 5555

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin