Cromwell UK International Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TERVETULOA CROMWELL-KOULUTUKSEEN

Cromwell UK International Education on vakiintunut koulutuksen tarjoaja, joka tarjoaa laajan valikoiman koulutusohjelmia yhteistyössä johtavien yliopistojen kanssa Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Cromwellin tavoitteena on saada uusimmat tietämys parhaista käytännöistä yksilön ja yhteiskunnan muovaamiseksi tehokkaaksi ja tehokkaaksi, vastata jatkuvasti muuttuvassa maailmassa vallitsevien positiivisten arvojen teollisiin ja yhteiskunnallisiin haasteisiin.

Cromwellia johtaa ryhmä kokeneita ja koulutettuja koulutusalan asiantuntijoita, psykologeja ja entisiä korporatiivisia johtajia, jota ohjaa vahva yrittäjyys ja joka on perustettu hyödyntämään tehokkaasti ihmisen potentiaalia työmarkkinoiden tarpeisiin.

Cromwellin tarjoamat pätevyydet toimivat astinlauluksi, kun taas työelämäkoulutuksemme, joka vie jokaisen opiskelijan uransa uran ylimpään osaan ja pyrkii tekemään opiskelijoiltaan sopivan asenteen ja pätevyyden. Olemme Pohjoismaiden Emirates'n ensimmäinen Pearsonin vakuutustekninen keskus, joka asettaa kansainvälisen vertailuarvon koulutukseen. Tarjoamme maailmanlaajuisen koulutuksen paikallisesti valtuuttama maailmanlaajuinen altistuminen.

NÄKEMYKSEMME

Cromwell UK pyrkii jatkuvasti säilyttämään asemansa yhtenä alueen tärkeimmistä kansainvälisistä koulutuksen tarjoajista ylläpitääkseen ja parantaakseen opetuksen, tutkimuksen, julkisten palvelujen ja taloudellisen kehityksen laatua tarjoamalla globaalille altistumiselle paikallisesti valtakunnallisen maailmanlaajuisen koulutuksen.

TEHTÄVÄ

Muuta elämää palvelemaan yhteiskuntaa kouluttamalla, luomalla tietoa, tekemällä kansainvälistä sijoitusta ja hyödyntämällä tietoa suuressa mittakaavassa huippuosaamisen kanssa. Tee nuoremmista sukupolvista kilpailukykyisempiä maailmanmarkkinoiden arvojen kanssa.

Sijainnit

Ajman

Osoite
Behind Honda Showroom, Rumailah
Ajman, Ajman, Arabiemiirikunnat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin