Lue virallinen kuvaus

Exeed School of Business and Finance on korkea-asteen oppilaitos, joka perustuu Yhdistyneisiin Arabiemiirikuntiin ja joka tuo korkeakouluopetuksen korkeakoulujen ja korkeakoulujen korkeakoulujen laadukasta koulutusta. Sharadissa sijaitseva Exeed helpottaa ammatillisen koulutuksen, korkeakoulututkinnon ja ammatillisten todistusten antamista ammattilaisille eri puolilta maailmaa luokkahuoneistusten kautta ja myös huipputason virtuaalisen oppimiskampuksensa kautta, joka tunnetaan nimellä EXEEDx School.

Exeed School of Business and Finance -ohjelmat ovat akkreditoineet johtavat hankintaorganisaatiot, akkreditointielimet ja ammatilliset elimet ja koulu helpottaa maisteriyliopistoja, maisterin tutkintoa, jatkotutkintoja, tutkinto-ohjelmia ja ammattimaisia ​​lyhytaikaisia ​​ohjelmia.

Exeed-koululla on tiedekunta eri yliopistoilta, joilla on vuosikymmenten kokemus teollisuudesta ja korkeakouluista sekä joukko ohjelmajohtajia, urasuunnittelijoita, hakupäälliköitä ja ohjelmien koordinaattoreita.

Tehtävä:

Olemme lähetystyössä varustelemaan nykypäivän ammattilaisia, johtajia ja johtajia laajoihin tietoihin ja osaamisryhmiin, jotta voimme tehdä ja valmistautua tulevaisuuden dynaamiseen maailmaan. ESBF: n tehtävänä on luoda ekosysteemi, jossa ammattihenkilöitä valmentaa, ohjataan ja sertifioidaan maailmanluokan lahjakkailla tiedekunnilla ja inspiroivalla oppimisella palkkioinstituutioista.

Näkemys:

ESBF aikoo tulla alan halutuimmaksi kohdealueeksi, jossa ammattilaiset pystyvät löytämään parhaimmat maailmanlaajuiset pätevyydet korkealaatuisilta korkeakouluilta ja paikallisilta ja maailmanlaajuisilta palkitsemisjärjestöiltä, ​​auttaen heitä saamaan hyvää tietämystä käytännöistään ja excel niiden valituilla alueilla, mikä osaltaan rakentaa suuria organisaatioita, rakentaa kestäviä yhteisöjä ja rakentaa progressiivista valtiota, joka noudattaa eettisten periaatteiden ja eheyden periaatteita.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Exeed School of Business and Finance

Hanki maisteri maailman vanhimmasta ja tunnetuimmasta verkkotunnuksesta, joka on pankki- ja rahoitusjärjestelmässä. Ohjelma, joka auttaa sinua kehittämään keskeisiä tieto ... [+]

Pankki- ja rahoitusalan MSc

Hanki maisteri maailman vanhimmasta ja tunnetuimmasta verkkotunnuksesta, joka on pankki- ja rahoitusjärjestelmässä. Ohjelma, joka auttaa sinua kehittämään keskeisiä tietoja, joita tarvitaan menestyksekkään uran uran ja rahoituksen kannalta.

Pankki- ja rahoitusalan MSc - Online Classroom

Kokopäiväinen maisteriohjelma pankki- ja rahoitustieteessä Lontoon pankkitoiminnasta

MBA / MSc / Jatko-tutkinto

Jotta voit valmistautua ammatilliseen muutokseen, Exceed School of Business ja Finance toi ainutlaatuisen sekoitetun akateemisen ohjelman yhteistyössä johtavan yhdysvaltalaisen yliopiston kanssa. Nämä ohjelmat on suunniteltu antamaan sinulle hallinto- ja johtamispotentiaali.... [-]

Arabiemiirikunnat Sharjah Oman Oman Online Saudi-Arabia Saudi-Arabia Online Singapore Singapore Online Bahrain Bahrain Online Intia Intia Online Dubai Kanada Kanada Online Nigeria Nigeria Online Mumbai Bangalore Abu Dhabi Malesia Malesia Online Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo  + 20 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Osoite
515000 Sharjah, Sharjah, Arabiemiirikunnat
Osoite
Exeed School of Business and Finance 
2nd Floor, USA Regional Trade Center, 
Al Tawun
Sharjah, Sharjah, Arabiemiirikunnat
Osoite
Oman Online, Oman
Osoite
Saudi-Arabia Online, Saudi-Arabia
Osoite
Singapore Online, Singapore
Osoite
Bahrain Online, Bahrain
Osoite
Intia Online, Intia
Osoite
Exeed School of Business and Finance, Al Nahda
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat
Osoite
Kanada Online, Kanada
Osoite
Nigeria Online, Nigeria
Osoite
Mumbai, Maharashtran, Intia
Osoite
Bangalore, Karnatakan, Intia
Osoite
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat
Osoite
Malesia Online, Malesia
Osoite
Exeed School of Business and Finance, Westford Education Group,
225 B Island Business Centre, 18-36 Wellington Street,
Woolwich
SE18 6PF Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
Riad, Riadin maakunta, Saudi-Arabia
Osoite
Jedda, Mekan maakunta, Saudi-Arabia
Osoite
Dammam, Itäinen provinssi, Saudi-Arabia