Exeed School of Business and Finance

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Exeed School of Business and Finance on korkea-asteen oppilaitos, joka perustuu Yhdistyneisiin Arabiemiirikuntiin ja joka tuo korkeakouluopetuksen korkeakoulujen ja korkeakoulujen korkeakoulujen laadukasta koulutusta. Sharadissa sijaitseva Exeed helpottaa ammatillisen koulutuksen, korkeakoulututkinnon ja ammatillisten todistusten antamista ammattilaisille eri puolilta maailmaa luokkahuoneistusten kautta ja myös huipputason virtuaalisen oppimiskampuksensa kautta, joka tunnetaan nimellä EXEEDx School.

Exeed School of Business and Finance -ohjelmat ovat akkreditoineet johtavat hankintaorganisaatiot, akkreditointielimet ja ammatilliset elimet ja koulu helpottaa maisteriyliopistoja, maisterin tutkintoa, jatkotutkintoja, tutkinto-ohjelmia ja ammattimaisia ​​lyhytaikaisia ​​ohjelmia.

Exeed-koululla on tiedekunta eri yliopistoilta, joilla on vuosikymmenten kokemus teollisuudesta ja korkeakouluista sekä joukko ohjelmajohtajia, urasuunnittelijoita, hakupäälliköitä ja ohjelmien koordinaattoreita.

Tehtävä:

Olemme lähetystyössä varustelemaan nykypäivän ammattilaisia, johtajia ja johtajia laajoihin tietoihin ja osaamisryhmiin, jotta voimme tehdä ja valmistautua tulevaisuuden dynaamiseen maailmaan. ESBF: n tehtävänä on luoda ekosysteemi, jossa ammattihenkilöitä valmentaa, ohjataan ja sertifioidaan maailmanluokan lahjakkailla tiedekunnilla ja inspiroivalla oppimisella palkkioinstituutioista.

Näkemys:

ESBF aikoo tulla alan halutuimmaksi kohdealueeksi, jossa ammattilaiset pystyvät löytämään parhaimmat maailmanlaajuiset pätevyydet korkealaatuisilta korkeakouluilta ja paikallisilta ja maailmanlaajuisilta palkitsemisjärjestöiltä, ​​auttaen heitä saamaan hyvää tietämystä käytännöistään ja excel niiden valituilla alueilla, mikä osaltaan rakentaa suuria organisaatioita, rakentaa kestäviä yhteisöjä ja rakentaa progressiivista valtiota, joka noudattaa eettisten periaatteiden ja eheyden periaatteita.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master of Science - Pankki ja rahoitus - Lontoon pankki- ja rahoitusinstituutti

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Arabiemiirikunnat Sharjah Oman Oman Online Saudi-Arabia Saudi Arabia Online Singapore Singapore Online Bahrain Bahrain Online Intia India Online Dubai Kanada Canada Online Nigeria Nigeria Online Mumbai Bengaluru Abu Dhabi Malesia Malaysia Online Yhdistynyt kuningaskunta London + 22 lisää

Hanki maisteriohjelma maailman vanhimmista ja maineikkaimmista toimialoista, jotka toimivat Banking and Finance -järjestelmässä. Ohjelma, joka auttaa sinua kehittämään olennaisia ​​tietoja menestyksekkääseen uraan pankki- ja rahoitusalalla. [+]

Pankki- ja rahoitusalan MSc

Hanki maisteriohjelma maailman vanhimmista ja maineikkaimmista toimialoista, jotka toimivat Banking and Finance -järjestelmässä. Ohjelma, joka auttaa sinua kehittämään olennaisia ​​tietoja menestyksekkääseen uraan pankki- ja rahoitusalalla.

Pankki- ja rahoitusalan MSc - Online Classroom

Kokopäiväinen MSc Banking and Finance -yhtiöltä London Institute of Banking

MBA / MSc / Postgraduate Diploma

Valmistelemaan ammattimaista transformaatiota varten Exeed School of Business and Finance tuottivat ainutlaatuisesti sekoitettuja akateemisia ohjelmia yhteistyössä johtavan amerikkalaisen yliopiston kanssa. Nämä ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan sinulle hallinnointi- ja johtamismahdollisuuksiasi.... [-]


Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi 515000 Sharjah, Sharjah, Arabiemiirikunnat

Osoite, 1. rivi Exeed School of Business and Finance 
2nd Floor, USA Regional Trade Center, 
Al Tawun
Sharjah, Sharjah, Arabiemiirikunnat

Osoite, 1. rivi Oman Online, Oman

Osoite, 1. rivi Saudi Arabia Online, Saudi-Arabia

Osoite, 1. rivi Singapore Online, Singapore

Osoite, 1. rivi Bahrain Online, Bahrain

Osoite, 1. rivi India Online, Intia

Osoite, 1. rivi Exeed School of Business and Finance, Al Nahda
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat

Osoite, 1. rivi Canada Online, Kanada

Osoite, 1. rivi Nigeria Online, Nigeria

Osoite, 1. rivi Mumbai, Maharashtra, Intia

Osoite, 1. rivi Bengaluru, Karnataka, Intia

Osoite, 1. rivi Abu Dhabi, Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

Osoite, 1. rivi Malaysia Online, Malesia

Osoite, 1. rivi Exeed School of Business and Finance, Westford Education Group,
225 B Island Business Centre, 18-36 Wellington Street,
Woolwich
SE18 6PF London, England, Yhdistynyt kuningaskunta

Osoite, 1. rivi Riyadh, Riyadh Province, Saudi-Arabia

Osoite, 1. rivi Jeddah, Makkah Province, Saudi-Arabia

Osoite, 1. rivi Dammam, Eastern Province, Saudi-Arabia