Heriot-Watt University Dubai

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Uraauurtava brittiläinen koulutus Dubaissa, erittäin arvostetuilla tutkinto-ohjelmilla, jotka vastaavat paikallisen liiketoiminnan ja teollisuuden erityisiä vaatimuksia.

Perintöämme on peräisin vuodelta 1821, kun tutkijamme ovat kehittäneet transformaatioratkaisuja tiettyihin globaaleihin ongelmiin. Olemme erikoistuneita insinööreihin, yrityksiin ja tieteenaloihin sekä johtajiin innovatiivisessa globaalissa koulutuksessa tulevalle maailmalle.

Vakiintunut maineemme

Vuodesta 1821 lähtien meillä on pitkä perinne huippuosaamisesta ja todistetuista kokemuksista huomisen ammattilaisten opettamisessa, inspiroimisessa ja haasteissa. Olemme yksi Britannian huippuyliopistoista yrityksille ja teollisuudelle, ja niillä on vakiintunut maine maailmanluokan opetuksesta ja käytännöllisestä, huippututkimuksesta.

Heriot-Wattissa Dubaissa

Heriot-Wattin yliopisto oli ensimmäinen ulkomaalainen yliopisto, joka perusti Dubai International Academic Cityn.

180 vuoden ajan maailmankuulun koulutuksen ansiosta Yhdistyneessä kuningaskunnassa Heriot-Watt kutsuttiin Dubaion erikoistumisohjelmista johtamisen, insinöörin, rakennettuun ympäristöön, elintarviketieteeseen ja muotiin liittyvillä aloilla.

Ohjelmamme

Dubain koulutusohjelmamme vaihtelevat maisteriohjelmiin, jotka ovat haastavia ja monipuolisia, kuten öljyteollisuuden, rakennushankkeiden hallinnan, johtamisen, energian ja tietotekniikan sekä maailmankuulun Edinburghin Business School MBA: n, johtavista, rakentamisen, Engineering.

Dubain kampuksissamme sinulla on tutkinto, jota opetetaan ja tutkitaan samoihin vaatimuksiin kuin Iso-Britannian kampuksissamme. Valmistaudumme menestymään valitsemallasi uralla.

Kaikki ohjelmamme opetetaan omalla tiedekunnassamme, joista monet ovat pysyvästi Dubaissa, ja ne täydentävät vierailevia asiantuntijoita avainaloilla.

Huippulaatuinen brittiläinen koulutus

Vahvalla sidoksilla teollisuuteen ja yritykseen olemme ylpeitä kehittämällä ja opettamalla tulevia johtajia, johtajia ja innovaattoreita. Heriot-Wattin korkeakoulututkinto arvostetaan ammattimaisesti monilla ohjelmilla, jotka tunnustetaan asianomaisten ammattiyhdistysten ja -laitosten kautta.

Tutkintomme ovat myös Royal Charterin hyväksymä ja hyväksymä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Ohjelmamme sisältävät vaihtoehdon siirtää ja suorittaa osan tutkintoista kotimaastomme Skotlannissa.

Heriot-Wattin tutkinnon suorittaneet ovat erittäin tyytyväisiä työnantajiin maailmanlaajuisesti, ja 77 000 alumnimme työskentelevät keskeisillä paikoilla ympäri maailmaa osoittavat menestyksemme.

Tukeva ympäristö

Vuodesta 2005 lähtien olemme luoneet kampusympäristön, jossa voit ohjata opiskelijaelämää täydellisesti, tehdä kestäviä ystävyyssuhteita ja nauttia kaikesta, mitä yksi maailman suurimmista kaupungeista on tarjonnut.

Dubain kampuksissamme voit nauttia tukevasta ja positiivisesta oppimisympäristöstä, joka takaa parhaan mahdollisen ajankäytön opiskelijana.

Meillä on lukuisia tukipalveluja, joissa on ystävällinen ja helposti tavoitettavissa oleva henkilökunta, jotka voivat kuunnella ja antaa sinulle neuvoja, tukea ja tietoja, joita tarvitset.

Tarjolla on myös takuupalkkio paketteja ja apurahahakemuksia, jotta voit hyödyntää aikaasi mukanamme.

Sijainnit

Akateeminen kaupunki

Heriot Watt Unviersity Dubai

Puhelin
+971 4435 8700

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MA
MSc