Middlesex University Dubai

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meidän menneisyytemme

Middlesex perustettiin yliopistoksi vuonna 1992. Sitä pidetään nykyisin laajalti erinomaisena kansainvälisenä korkea-asteen koulutuksen tarjoajana, jolla on erinomainen akateeminen pätevyys ja erittäin työllistettävät ja menestyneet tutkinnot.

Middlesex-yliopiston historia alkoi 1880-luvun lopulla, kun kaksi koulutuslaitosta avasi ovensa Pohjois-Lontoossa - St Katherinen's College ja Hornsey School of Arts and Crafts. Molemmista tulee osa vuonna 1973 perustettua Middlesex-ammattikorkeakoulua. Middlesex sai Royal Assent -nimityksen 'yliopiston' vuonna 1992.

Keskeisimmän historian tärkeimmät päivämäärät:

 • 1878 - St Katherinen's College avataan Tottenhamissa ja se on toiminut yli vuosisadan
 • 1882 - Hornseyn taideteollisuuskoulu perustettiin
 • 1901 - Ponders Endin tekninen instituutti (edelleen yliopiston yhteiskuntatieteiden ohjelmien koti) alkaa
 • 1939 - Hendonin tekninen instituutti avataan Burroughsissa, Hendon. Yliopiston suosituin kampus - paljon kunnostettu - jatkaa toimintaansa täällä
 • 1947 - Trent Park College of Education avasi kouluttaa tarvittavia opettajia sodanjälkeisenä aikana. Opettajat koulutetaan edelleen Trent Park -kampuksella
 • 1962 - Uusi puhe- ja draamaopisto avataan
 • 2005 - Middlesex University avasi ensimmäisen merentakaisen kampuksensa Dubaissa, UAE
 • 2010 - Yliopiston tohtori - Misho Ravic
  • Lontoon Middlesex University myöntää kunniatohtorin tohtorin Middlesex University Dubai perustajalle ja Middlesex University Dubai Middlesex University Dubai hallituksen puheenjohtajalle Misho Ravicille. Yliopiston tohtori on yliopiston korkein kunnia.

Meidän läsnäolomme

Middlesex University on dynaaminen yliopisto, jolla on maine innovaatioista ja huipputasosta opetuksessa ja tutkimuksessa.

Middlesex University Dubai on Lontoossa kansainvälisesti tunnetun Middlesex Universityn ensimmäinen ulkomaille suuntautuva kampus. Tammikuussa 2005 avatussa kampuksella on yli 3000 opiskelijaa yli 100 kansallisuudesta, ja se tarjoaa perus- ja jatko-ohjelmia monilla eri aihealueilla.

Olemme todella globaali yliopisto, joka on sitoutunut vastaamaan kulttuurisesti ja kansainvälisesti monimuotoisen opiskelijaryhmän tarpeisiin ja tavoitteisiin tarjoamalla haastavia akateemisia ohjelmia, joita tukevat innovatiiviset tutkimukset, stipendit ja ammatilliset käytännöt. Valmistamme opiskelijamme ammattitaitoisiksi, ammattitaitoisiksi, moderniin maailmaan sopiviksi henkilöiksi, jotka ovat sitoutuneet elinikäiseen oppimiseen ja kykenevät osallistumaan yhteisöihin, joissa he asuvat ja työskentelevät.

Sen lisäksi, että Dubain kampuksen opiskelijoilla on kaikki brittiläiseen yliopistoon liittymiseen liittyvät edut, he voivat hyötyä kaikista mahdollisuuksista, joita tarjoaa nopeasti kehittyvä moderni kaupunki Lähi-idän sydämessä, samalla kun he kokevat eri väestön muodostavat kansallisuudet ja kulttuurit. Dubaista. Kampus sijaitsee Dubain osaamispuistossa, ja sillä on tilavat luokkahuoneet ja tutkimusalueet neljän rakennuksen sisällä. Itse Dubai Knowledge Park perustettiin vuonna 2003 kansainvälisille oppilaitoksia edistäville instituutioille. Siksi Middlesex University Dubai -opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua paljon laajempaan opiskelijayhteisöön.

Meidän tulevaisuutemme

Middlesex pyrkii olemaan globaali yliopisto ja rakentamaan erinomaista mainettaan kansainvälisenä korkealaatuisen korkea-asteen koulutuksen tarjoajana. Middlesex on merkittävä kansainvälisten opiskelijoiden rekrytoija kampuksellamme Dubaissa ja Lontoon kampuksella. Yli kaksikymmentä vakituisesti työskentelevää toimistoa ympäri maailmaa auttaa mahdollisia opiskelijoita kaikilla osa-alueillaan korkeakoulutuksen suunnittelussa ja soveltamisessa.

Middlesex toimii myös yhteistyössä joidenkin arvostetuimpien kansainvälisten yliopistojen ja muiden koulutuksen tarjoajien kanssa. Middlesex-ohjelmia opetetaan yli 100 oppilaitoksessa ympäri maailmaa.

Seuraavan vuosikymmenen aikana yliopisto aikoo avata lisää Middlesex-kampuksia Ison-Britannian ulkopuolelle ja jatkaa kehittää ja tarjota - yhteistyössä toimimalla - erinomaista korkea-asteen koulutusta.

Maine ja vaikutus

Middlesex University Dubai on Lontoossa kansainvälisesti tunnetun Middlesex Universityn ensimmäinen ulkomaille suuntautuva kampus.

Middlesex-yliopiston laatutiedot ovat erinomaiset. Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulutuksen laadunvarmistusvirasto (QAA) auditoi Middlesexin yliopistoa, ja Dubain kampus on olennainen osa tätä auditointiprosessia. Dubain kampuksellamme sovelletaan samoja tiukkoja laadunvarmistusmenettelyjä, jotka ovat saaneet Middlesex Universityn korkeimman mahdollisen hyväksynnän QAA: lta.

Middlesex University Dubai on myös Dubain hallituksen tieto- ja inhimillisen kehityksen viranomaisen (KHDA) myöntämä lisenssi. Lisäksi KHDA: n yliopiston laadunvarmistusta käsittelevä kansainvälinen lautakunta tarkistaa kaikki Dubaissa tarjolla olevat ohjelmat varmistaakseen, että Dubaissa opetettavien ohjelmien laatu vastaa Lontoon kotikampuksen ohjelmia.

Dubain akateemisilla ohjelmilla on sama validointi- ja seurantajärjestelmä kuin Lontoossa, samat kokeet suoritetaan samanaikaisesti molemmissa kaupungeissa. Dubain kampuksen opiskelijoille myönnetyt perustutkinto- ja maisterintutkinnot ovat siksi samat kuin Lontoon kampuksilla opiskelijoille, ja opiskelijat voivat yleensä siirtyä kampusten välillä, jos he haluavat niin tehdä.

Olipa Lontoossa vai Dubaissa, Middlesex-yliopiston opiskelijat ovat valmiita merkittävään rooliin maailmantaloudessa.128288_pexels-photo-70292.jpeg Tim Gouw / Pexels

Ison-Britannian korkeakoulutuksen laadunvarmistusviraston (QAA) institutionaalinen tarkastus

Middlesex University on saanut tarjouksensa laadun ja standardit Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulutuksen laadunvarmistusviraston (QAA) vahvistamaan. QAA tarkistaa Ison-Britannian yliopistot tarjoamaan julkista tietoa akateemisten standardien ylläpidosta ja sen auditointiprosesseja kunnioitetaan maailmanlaajuisesti niiden lujuuden vuoksi. QAA: n korkeakoulututkinnot suorittavat muiden yliopistojen ja korkeakoulujen asiantuntijat. Jokaiseen arvosteluryhmään kuuluu opiskelijaarvioitsija, koska QAA uskoo, että opiskelijoiden tulisi olla kumppaneita koulutuksensa laadunvarmistuksessa. Viimeksi QAA-arvioijien ryhmä vieraili Middlesexin yliopistossa lokakuussa 2015 ja arvioi, että sen akateemiset standardit, opiskelijoiden oppimismahdollisuuksien laatu ja parantaminen sekä oppimismahdollisuuksia koskevan tiedon laatu vastaavat Yhdistyneen kuningaskunnan odotuksia.

Edellisessä, vuonna 2009 julkaistussa Middlesex University University -raportissa todettiin 'hyväksi käytännöksi' huolellista huomiota yliopiston Dubain kampuksen perustamiseen, kehittämiseen ja integrointiin. Paneeli kiitti Middlesex Dubaia huolellisista menetelmistä ja yksityiskohtaisesta huomiota laatuasioihin. Ehkä tärkeämpää Dubain oppimismahdollisuuksien varmistamisessa ovat verrattavissa Lontoon opiskelijoiden saatavuuteen.

Vuonna 2014 QAA suoritti YK: n kansainvälisen koulutuksen (TNE) arvioinnin, jonka tuloksena saatiin myönteinen raportti Middlesex University Dubai . Katsauksessa havaittiin erityisen vahvasti opiskelijoille annettu pastoraalinen ja akateeminen tuki. Katsauksessa todettiin, että "opiskelijoilla on monenlaisia mahdollisuuksia olla tekemisissä työnantajien kanssa opiskeluaikanaan niin, että työllistettävyys on sisällytetty opetussuunnitelmaan ja tarjotaan luokan ulkopuolista toimintaa". Raportti tarjosi myös tunnustuksen "kasvavasta tutkimuskulttuurista" kampuksella. Tähän katsaukseen osallistui joukko opiskelijoita eri yliopistoista, ja heidän panoksensa auttoi tarjoamaan QAA: lle tietoa kampuksemme vahvuuksista.

The Times Higher Education mainitsi, että Yhdistyneiden arabiemiirikuntien brittiläisen valtioiden rajat ylittävän koulutuksen 4. kesäkuuta julkaiseman katsauksen mukaan ”Vain kaksi palveluntarjoajaa, [mukaan lukien]… Middlesex, ovat helposti tunnistettavissa haarakampuksina. opiskelija odottaa kampukselta Isossa-Britanniassa ”. (Times Higher Education, 12. kesäkuuta 2014)

QAA on riippumaton elin, joka tarjoaa integroidun laadunvarmistuspalvelun Ison-Britannian korkeakouluille. Virasto edistää yleisön luottamusta siihen, että korkea-asteen koulutuksen tarjoamisen laatua ja palkintojen tasoa turvataan ja parannetaan. Viraston katsaukset kattavat yliopistojen ja korkeakoulujen julkisen ja yksityisen korkea-asteen koulutuksen, mukaan lukien yhteistyöjärjestelyt merentakaisten kumppanien kanssa; ja arvioimalla opetuksen ja oppimisen laatu ja standardit ainetasolla. Nämä toimet johtavat raportteihin, jotka ovat yleisön saatavilla painettuina julkaisuina ja heidän verkkosivuillaan.

128479_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Dubain hallituksen tieto- ja inhimillisen kehityksen viranomainen

Middlesex University Dubai on Middlesex University Dubai hallituksen tieto- ja inhimillisen kehityksen viranomaisen (KHDA) myöntämä lisenssi. Vuonna 2006 kuninkaallisella päätöksellä perustettu KHDA on vastuussa lisenssien myöntämisestä ja laadunvarmistuksesta koko koulutus- ja inhimillisen kehityksen jatkumossa, joka kattaa Dubain emiraatin koulut ja korkeakoulut.

Vuotuisen lisensoinnin lisäksi KHDA: n yliopiston laadunvarmistusta käsittelevä kansainvälinen hallitus (UQAIB) tarkistaa kaikki Middlesex University Dubai ohjelmat, joka on vaikutusvaltaisten tutkijoiden ja laadunvarmistusasiantuntijoiden toimittaja ympäri maailmaa ja jolle on annettu vastuu standardien asettamisesta. Emiraatissa tarjolla olevaa kansainvälistä korkea-asteen koulutusta. UQAIBin suorittamat arviot edellyttävät lähinnä, että yliopisto osoittaa, että Dubaissa opetettavien ohjelmien laatu vastaa Lontoon kotikampuksen ohjelmia.

Middlesex MBA Parhaat Forbes Lähi-idän MBA-ohjelman sijoitukset Dubaissa

Forbes Lähi-idän lehti on maaliskuussa 2012 julkaistussa numerossaan luokitellut Middlesexin MBA-ohjelman MBA-numeroksi Dubaissa. Ylin sijoitus on vakuutus Middlesexin MBA-alueen ainutlaatuisista ominaisuuksista, jotka ovat:

 • UK-tutkinto, jolla on kattava liiketalouden koulutusohjelma.
 • Monikulttuurinen kohorta, joka toimii monilla aloilla ja yrityksissä
 • Erinomainen kokopäiväinen tiedekunta, jolla on kokemusta teollisuudesta Dubaissa
 • Monipuolinen erikoistuminen: Erinomainen liiketoiminta, Rahoitus, Kansainvälinen liiketoiminta, Markkinointi ja Operaatiot
 • Kutsuttu tiedekunta parhaimmista kansainvälisistä yrityksistä
 • Neljä sovellettua oppimiskokemusta ja neljä johtotaidon kehittämistoimintoa - pois luokkahuoneesta.
 • Kansainvälinen kokemus vakiintuneesta kansainvälisestä retkestä Pariisiin tai Milanoon tai Shanghaihin.
 • Jokaisen moduulin käytännön arvioinnit jakautuvat aikavälille
 • Projektipohjainen MBA, jota voidaan viedä eteenpäin yrityksen perustamisessa tai jolla on konsultointisovelluksia.

QAA tarkistaa, kuinka Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistot ja korkeakoulut ylläpitävät korkea-asteen koulutuksen tasoa. QAA-timanttilogo ja 'QAA' ovat korkeakoulujen laadunvarmistusviraston rekisteröityjä tavaramerkkejä.

126794_pexels-photo-3184291.jpegfauxels / pexels

Sijainnit

Dubai

Osoite
Dubai Knowledge Park - Blocks 4, 16, 17 & 19,
P.O. Box 500697

Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin