National Design Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

NDA on Britannian johtava asiantuntija tuottaa verkossa Sisustussuunnittelu pätevyys.

Kansallinen suunnittelu Academy on opettanut Sisustussuunnittelu yli 26 vuotta. Olemme asiantuntijoita verkossa oppimista. Erikoistunut osa-aikaisesti Sisustussuunnittelukurssit, toimitamme korkealaatuisia, teollisuus-tunnustettu, akkreditoitu kursseja tutkintotodistus jatko-tason joustavien, verkossa, etäopiskelu. Kanssa alumni yli 30000 opiskelijaa 80 maassa. JM valmistuneet ovat erittäin kysyttyjä, ja arvostettuja niiden luottamuksen, osaamisen ja kaupalliset tietoisuus.

National malli Akatemian teemme asiat toisin. Kurssimme on suunniteltu tarpeitasi ja tutkia mistä päin maailmaa tahansa. Me kohtelemme kaikkia opiskelijoita yksilöinä. Kurssit suunniteltu joustaviksi niin NDA ei ole ehtoja tai lukukautta. Opiskelijat voivat valita oman aloituspäivä ja opiskella omaan tahtiinsa - ei vauhti muiden opiskelijoiden.

Uskomme tukemisesta opiskelijoiden ja tunnistavat opiskelija on erilaiset tarpeet, usein varustaakseen tietenkin ympäri työ, henkilökohtainen ja perhe. Siksi jokainen opiskelija on oma, henkilökohtainen opintosuunnitelma ja oman, erittäin kokenut, henkilökohtainen ohjaaja. Meidän tutorit ovat runsaasti tietoa ja ovat asiantuntijoita alan ammatillinen sisustus. Ne tukevat sinua koko matkan, antaa palautetta ja niin paljon tukea kuin tarvitset puhelimitse, sähköpostitse tai skype perustuu meidän Pääkonttori ja studiot Nottingham ja voi ottaa yhteyttä 5 päivää viikossa, niin usein kuin haluat.

Oppiminen verkossa, ei tarkoita oppimista yksin. Vaikka opiskelijat opiskelevat itsenäisesti uskomme tarjoamaan verkkoyhteisö opiskelijoille sitoutua toisiinsa opintojen ohella. Opiskelijat opiskelevat verkossa käyttämällä mittatilaustyönä Virtual Learning Studio (VLS) portaaliin. Meidän vuoden kokemus VLS on suunnitellut NDA tekemään kokemus stimuloivaa ja informatiivinen. Voit myös ystävystyä muiden verkossa opiskelijoiden vilkkaassa foorumi, nauttia online-seminaareja ja chat teidän Tutor ja meidän Alumni. Työharjoittelua, uran ja opiskelija tapaustutkimuksia ovat kaikki osa kiireinen VLS, jota voidaan käyttää 24/7. Tutustu valikoimaamme Sisustussuunnittelukurssit nyt: JM Taso 3 Diploma kurssit akkreditoitu AIM palkinnot.

Diploma kurssimaksut tuettujen rahoitusta.

Diploma hyväksytään maahantulon päälle koulutusohjelman

Diploma-kursseja

Professional Sisustussuunnittelu Professional Garden Design Professional sisustukseen ja pehmeät kalusteet NDA astetta validoi kumppanimme, Staffordshiren yliopisto.

Kaikki perustutkintoa astetta ovat oikeutettuja opintolainoja.

Ylempää astetta

FDA Sisustussuunnittelu FDA Heritage Sisustussuunnittelu FDA Vähittäiskauppa Suunnittelu BA (Hons) Sisustussuunnittelu BA (Hons) Heritage Sisustussuunnittelu BA (Hons) Vähittäiskaupan suunnittelu BA (Hons) suunnittelu Outdoor Living

Jatkotutkintoja

Pre-Masters - University Diploma in Education - Sisustussuunnittelu

Maisteri

MA Sisustussuunnittelu Life ei aina mene suunnitella niin milloin NDA opiskelevat Foundation Degree, 2 vuotta / tasossa, ja jatka viimeisen vuoden BA (Hons) alkuun asti. Jos ne eivät voi jatkaa jostain syystä, he silti valmistuu tutkinto (FDA) ja voi palata opiskelemaan BA (Hons) myöhemmin! Se on samaa opetussuunnitelmaa ja kustannuksia, mutta niin paljon joustavampi.

Lisätietoja miksei osallistua johonkin avoimen päivää National suunnittelu Academy, tai vieraile sivustolla

Lisätietoja kurssin resurssit

NDA tarjoavat myös valikoiman talon ja online tutorials suunniteltu parantamaan opiskelijan tietämystä Tietokoneavusteinen suunnittelu paketteja sekä parantaa heidän kurssin taitojaan. Aiheita ovat; AutoCAD, Photoshop, Tekninen piirustus, SketchUp.

  • NDA Opiskelijat saavat CAD ohjelmistolisenssit ja tukea, vapaa pääsy UK yliopistokirjastojen (opiskelijat vain) ja FREE jäsenyyden British Institute of Interior Design (BIID).
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso BAs » Katso Diplomas » Katso MA »

Ota yhteyttä