UAEU United Arab Emirates University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yhdistyneet arabiemiirikunnat (UAEU) on kattava, tutkimusintensiivinen yliopisto, joka opiskelee noin 13 900 opiskelijaa. Yli 900 tiedekuntia ja 65 000 alumnia ovat keskeisissä asemissa hallituksessa, teollisuudessa, kaupassa ja kaikilla liiketoiminta-alueilla alueella. Yli 65 maata edustavat kansainväliset opiskelijat ja tiedekunnat rikastuttavat ja elävöittävät kampusta ja luokkahuoneita samalla edistäen kulttuurista monimuotoisuutta.

Maan lippulaivayliopistona Yhdistyneet arabiemiirikunnat tarjoaa täyden valikoiman kansainvälisesti akkreditoituja korkealaatuisia jatko- ja jatko-ohjelmia yhdeksän korkeakoulunsa kautta lähes kaikilla tärkeillä tieteenaloilla.

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien perustamisesta lähtien vuonna 1976, se on kehittynyt perustutkintoa tarjoavasta opetuslaitoksesta kattavaksi yliopistoksi painottaen enemmän tutkimusoperaatiota.

Tutkimusintensiivisenä yliopistona UAEU työskentelee alan kumppaneidensa kanssa tarjotakseen tutkimusratkaisuja maan ja alueen haasteisiin. Yhdeksän strategisesti tärkeätä tutkimuskeskusta maalle ja alueelle edistää tietämystä kriittisillä alueilla.

Lisäksi tiede

Erinomaisella tiedekunnalla, huipputeknisellä kampuksella ja täydellisellä opiskelijoiden tukipalveluilla UAEU tarjoaa elinoppimisympäristön, joka on vertaansa vailla alueella. Yhdistyneet arabiemiirikunnat on kypsä yliopisto, jolla on merkittäviä saavutuksia ja selkeä etenemissuunta jatkuvaan parantamiseen. Tavoitteena on olla kansainvälisesti tunnustettu yhdeksi maailman parhaista yliopistoista.

korkeakoulut

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien yliopistolla on 9 erillistä korkeakoulua jatko-opintojen ja yliopisto-yliopistojen lisäksi, ja niissä on kattava valikoima akateemisia tieteenaloja ja laitoksia.

Käy lisätietoa käymällä yliopiston sivuilla.

University College

Olemme sitoutuneet huippuosaamiseen luomalla elinvoimaisen oppimisympäristön ja tarjoamalla huipputekniset oppimismahdollisuudet.

Kauppakorkeakoulu

CBE on esitelty tehokkaalla oppimisympäristöllään, arvostetuilla opintosuunnitelmilla, joiden avulla opiskelijat voivat rakentaa tulevaisuuttaan.

Humanististen ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulu

CHSS: ssä tuemme edistynyttä tieteellistä tutkimusta, luomme vahvat siteet yhteiskuntaan ja lujitamme perintöä ja yhteisöpalvelua.

Tietotekniikan korkeakoulu

Opiskelijakoulumme on ihanteellinen paikka, joka vaalii henkilökohtaista, henkistä ja teknistä kasvua, ja olemme ylpeitä onnistuneista valmistuneista.

Insinööriopisto

College of Engineering tarjoaa erotetut, kansainvälisesti toistettavat ohjelmat ja pyrkii saavuttamaan kestävyyden eri aloilla.

Opetuslaitos

Tarjoamalla moderneja opetusmenetelmiä, University of Education tarjoaa ohjelmia, jotka täyttävät Yhdistyneiden arabiemiirikuntien koulutusvaatimukset rakentaakseen erottuvan, tietoisen yhteiskunnan.

Oikeustieteiden korkeakoulu

Oikeustieteiden korkeakoululla on arvostettu asema alueellisesti, ja se tarjoaa tutkimuspohjaisia ohjelmia vastaamaan Yhdistyneiden arabiemiirikuntien yhteiskunnan tarpeita.

Elintarvike- ja maatalousopisto

CFA on sitoutunut saavuttamaan opiskelijoiden menestys ja tarjoamaan kriittistä ajattelua omaavia akateemisia ohjelmia opiskelijoiden hankkimiseen kilpailukykyisillä työmarkkinoilla vaadittavilla taidoilla.

Tiedeakoulu

Tarjoamme arvostetun kokeilupohjaisen oppimisympäristön valmistaakseen tutkinnon suorittaneet henkilöt, joilla on laadukkaita teknisiä taitoja ja asiantuntemusta kansainvälisten standardien mukaisesti.

Lääketieteen ja terveystieteiden korkeakoulu

Tarjoamme arvostetun kokeilupohjaisen oppimisympäristön valmistaakseen tutkinnon suorittaneet henkilöt, joilla on laadukkaita teknisiä taitoja ja asiantuntemusta kansainvälisten standardien mukaisesti.

Jatko-opisto

Tarjoamme parhaat ohjelmat ja tilat auttaa opiskelijoita vastaamaan toiveisiinsa opiskella jatko-ohjelmia. Tarjoamme myös erilaisia täysimääräisiä ja osittaisia stipendejä erilaisille ohjelmille.

Sijainnit

Abu Dhabi

Osoite
Reem Island, 8th floor of Sky Tower
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

Al Ain

Osoite
Sheik Khalifa Bin Zayed Street
Al Ain, Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

Dubai

Osoite
Hamdan bin Rashid Al Maktoum Center for Giftedness and Innovation,
Al Beda’a

Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat