United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Yhdistyneiden arabiemiirikuntien yliopistoon (UAEU), joka on ensimmäinen ja tärkein kattava kansallinen yliopisto Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. UAEU pyrkii muodostumaan kattavaksi, tutkimusintensiiviseksi yliopistoksi ja tällä hetkellä rekisteröi noin 14 000 Emirati- ja kansainvälistä opiskelijaa.

110371__MG_1067new_resize-2.jpg

UAEU tarjoaa Arabiemiirikuntien lippulaivakorkeakouluna akkreditoituja korkealaatuisia jatko-ohjelmia humanististen ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulun kautta. UAEU tarjoaa kansainvälisen tiedekunnan, uusimman uuden kampuksen ja täyden valikoiman opiskelijoiden tukipalveluja, ja se tarjoaa elävä oppimisympäristön, joka on vertaansa vailla Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. UAEU on tällä hetkellä # 5 arabimaailmassa ja # 350 maailmanlaajuisesti.

UAEU: n akateemiset ohjelmat on kehitetty yhteistyössä työnantajien kanssa, joten tutkinnon suorittaneiden kysyntä on korkea. UAEU: n alumniillä on keskeiset tehtävät teollisuudessa, kaupassa ja hallituksessa koko alueella. Jatkuvat investoinnit tiloihin, palveluihin ja henkilöstöön varmistavat, että UAEU toimii jatkossakin innovaation ja huippuosaamisen mallina.

Akkreditointi

Humanististen ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulu tunnustaa kansainvälisen akkreditoinnin arvon keinona varmistaa CHSS-ohjelmissa toteutetun laadukkaan opetuksen ja tutkimuksen asianmukainen tunnustaminen. Kollegion akkreditointikomitea on perustettu auttamaan yksittäisten osastojen pyrkimyksiä saada ohjelmansa akkreditoiduksi sekä tutkia mahdollisuuksia CHSS: n kokonaisvaltaiseen akkreditointiin.

Kaikki CHSS-ohjelmat tunnustetaan tällä hetkellä korkeakoulu- ja tieteellisen tutkimuksen ministeriössä .

110015_109903_chss_logo.jpg

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien yliopistossa humanististen ja yhteiskuntatieteiden kollegio (CHSS) tarjoaa jännittäviä ja monipuolisia mahdollisuuksia ja tuottaa valmistuneita, jotka voivat osallistua paikallisiin yhteisöihin ja laajempaan yhteiskuntaan. CHSS: llä on erinomainen kansainvälinen tiedekunta, joka on sitoutunut kouluttamaan opiskelijoita korkeimpien standardien mukaisesti. Ne myötävaikuttavat tietämyksen luomiseen maailmanlaajuisesti ja vaikuttavat huomattavasti yli yliopiston. Tiedekuntamme ovat myös opiskelijakeskeisiä ja nauttivat roolistaan opettajina ja mentoreina, jotka tarjoavat sekä tietoisia opetuksia että henkilökohtaista ohjausta opiskelijoille.

Yli 3500 opiskelijaa ja 150 tiedekunnan jäsentä, CHSS on suurin yhdeksästä korkeakoulusta, jotka muodostavat yliopiston, erottuvat rikkaista perinteistä, sitoutumisesta kulttuuriperintöön ja innovaatioon ja omistautumisesta palvella yhteisöämme ja kansakuntamme.

Master-ohjelmat

Maisteriohjelmat tarjoavat transformatiivisen oppimiskokemuksen, joka voi hyödyttää urakehitystä. Ideat, näkökulmat, tietämys, taidot ja työkalut, joita opiskelijat hankkivat, voivat vaikuttaa voimakkaasti ja pysyvästi heidän henkilöstöönsä ja työelämäänsä.

Tutkimusmahdollisuudet

CHSS on monipuolinen korkeakoulu, jossa on erilaisia osastoja, jotka auttavat muotoilemaan opiskelijoita erilaisiin tutkimushankkeisiin ja yhteistyöhön. Tiedekunnan jäsenet ja opiskelijat CHSS tekevät yhteistyötä ja osallistuvat tutkimukseen, jatkokoulutukseen, työpajoihin ja konsultointiin eri aloilla, kuten tiedotusvälineissä, konferensseissa sekä valtiollisissa ja yksityisissä organisaatioissa ja laitoksissa.

110370_CR2_0607.jpg

ohjelmat

Korkeakoulu tarjoaa kasvavan valikoiman jatko-ohjelmia, joihin kuuluu:

  1. M.Sc. kaukokartoituksessa ja maantieteellisissä tietojärjestelmissä (GIS)
  2. MA Hallinto ja julkinen politiikka
  3. M.Sc. Kliininen psykologia
  4. Sosiaalityön päällikkö

Sijainnit

Al Ain

Osoite
Sheik Khalifa Bin Zayed St - Abu Dhabi - United Arab Emirates
Al Ain, Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin