University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008, ja sen on myöntänyt Ras Al Khaimahin hallitus. Tarjoamme perus- ja jatkotutkinto-ohjelmia useilla aloilla.

Akateeminen keskus on erikoistunut mm. Kirjanpito, maa- ja vesirakentaminen, koneenrakennus, sähkö

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah on ensimmäinen etsimässä toimielin

Akateeminen keskus toimii 42 000 neliöjalkaisesta laitoksesta, joka sisältää luokkahuoneita, luentosaloja, toimistotilaa, kirjaston ja tekniikan ja laskennan laboratorioita. Lisäksi opiskelijoillamme on pääsy moniin erilaisiin opetussuunnitelmiin

Western International College (WINC) toimii Western International Corporation -yhtiön kauppalisenssillä, joka on hiljattain nimetty Boltonin yliopiston akateemisen infrastruktuurin tarjoajaksi.

128487_people-coffee-notes-tea.jpgStartup Arkistokuvat / Pexels

Boltonin yliopisto, akateeminen keskus - Ras Al Khaimah tarjoaa seuraavat ohjelmat:

Perusohjelmat

 • BEng (Hons) konetekniikassa
 • Graafisen alan tekniikka (Hons)
 • BEng (Hons) edistyneellä seisonta-alueella sähköalalla
 • BSc (Hons) liiketalouden johtamisessa
 • BA (Hons) kirjanpidossa
 • BSc (Hons) tietotekniikassa
 • BA (Hons) oikeustieteessä
 • BSc (Hons) psykologiassa

Jatkokoulutusohjelmat

 • Kauppatieteiden maisteri (Executive - hakijoille, joilla on akkreditoitu kandidaatin tutkinto)
 • MBA-ylöspäin (hakijoille, joilla on jatkotutkinto, mutta ei MBA)
 • Tietotekniikan maisteri
 • MSc Rakennushankkeiden Hallinta

Miksi Boltonin yliopisto, akateeminen keskus RAK?

Edullinen opetusmaksu

Boltonin yliopiston akateeminen keskus tarjoaa ohjelmia tuetulla lukukausimaksulla, joka on puolet Yhdistyneen kuningaskunnan pääkampuksen lukukausimaksusta, jotta sekä paikalliset että kansainväliset opiskelijat saavat mahdollisuuden saada parhaan vastineen omaava brittiläinen koulutus AAE: ssa.

Aito ja akkreditoitu brittiläinen tutkinto

RAK: n Boltonin yliopiston akateeminen keskus tarjoaa akkreditoituja brittiläisiä kunnianosoituksia Boltonin yliopistosta, Iso-Britannia. Nämä ovat samoja tutkintoja, joita tarjotaan Ison-Britannian pääkampuksella opiskeleville oppikirjoille, joissa mainitaan opintopaikka RAK: na.

Kampuspalvelut

42 000 neliömetrin paikassa on luokkahuoneet, luentosali, toimistotila, kirjasto sekä tekniikan ja laskennan laboratoriot. Lisäksi opiskelijoilla on pääsy tarkoitukseen rakennettuun kuntosaliin ja kuntokeskukseen, jossa on aerobiset ja painoharjoitteluvälineet. Ulkourheilumahdollisuuksiin kuuluu koripallokenttiä, tenniskenttiä, jalkapallokenttä ja lentopallokenttiä. Saatavana on myös opiskelija-asuntoja, jotka tarjoavat laadukasta majoitusta ja palveluita tytöille ja pojille erikseen 24/7-vartioinnilla kampuksella.

Siirtovaihtoehdot UK Campus / Opintomatkoihin

Kaikilla yliopiston akateemisessa keskuksessa opiskelevilla opiskelijoilla on mahdollisuus siirtyä Ison-Britannian pääkampukseen. Opiskelijat voivat myös käydä vanhempien kampuksella opintomatkalla, joka tapahtuu säännöllisesti.

Opiskelija-asunto

Tytöille on erillinen huipputason hostellitila

Akateemisten ansioiden stipendit

Yliopiston akateeminen keskus tarjoaa vuosittain 1 miljoonan AED: n arvosta akateemisia ansioita. Nämä apurahat jaetaan opiskelijoiden akateemisen suorituksen perusteella kunkin maan sisällä ja RAK: n yliopistokeskuksessa.

Harjoittelu- ja harjoittelumahdollisuudet

University Center on ollut yhteydessä yli 200 yritykseen Arabiemiirikunnissa. Opiskelijoita kannustetaan harjoitteluun kesälukukaudella, ja loppusijoittautumisten turvaamiseksi on helposti saatavilla apua.

Visa-prosessointi

Kaikkia yliopiston akateemisessa keskuksessa opiskelevia opiskelijoita tukee yliopisto, ja viisumien käsittely on erittäin luotettavaa nopealla läpimenoajalla.

Yli 90% opiskelijoistamme löytää ansiotyötä kolmen kuukauden kuluessa heidän valmistumisestaan ja kampuksella on hyvät yhteydet, joita se ylläpitää yli 200 yrityksen kanssa, jotka tarjoavat harjoittelupaikkoja

Sijainnit

Ras Al-Khaimah

Osoite
Al Hudaiba – Burairat
P.O.Box: 16038

Ras Al-Khaimah, Pohjois-Ras Al Khaimah, Arabiemiirikunnat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin