Westford University College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Westford University College

Westford voitti "Customer Delight palkinnon" päässä MENAA Awards jo toisena vuonna peräkkäin vuonna 2015 & 2016

Westford University College (WSoM) on oppilaitos perustettu Arabiemiirikuntien ja on vankka läsnäolo Britanniassa, Lähi-idässä, Intiassa ja Etelä-Afrikassa, jonka tavoitteena on tarjota arvostettu ja edistyksellinen Britanniassa ja Euroopassa toimivat pätevyys ja johdon koulutusta pyrkivä elävät yhteisöt Aasiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Tutkintojamme todennetaan ja akkreditoitu maineikas akkreditoitu akateeminen antajia, oppilaitokset ja korkeakoulut Isosta-Britanniasta. Tarjoamme kansainvälisesti tunnustettu perustutkintoa ja jatko-ohjelmia, jotka mahdollistavat meidän opiskelijoiden outshine ja kunnostautua niiden ensisijainen areenoilla ja laajentaa niiden harjoittamista varten huippuosaamista valitsemaansa uran tai korkeakoulussa.

Westford University College pohjana parhaita maailmanlaajuisia käytäntöjä verkossa oppimista ja pedagogiikka; tuloksena on interaktiivinen, dynaaminen merkki opinto taitavasti sopii tavallisten opiskelijoiden ja ammattilaisia.

Westford University College optimaalisesti hyödyntää kehittynyttä tekniikkaa ja voimaa Internet antaa sinulle korvaamaton oppimista sekä globaalia verkostoitumista kokemus.
Visio
Westford University College aikoo joukossa paras valinta johdon uran tai haaveilevat tarjoamalla viimeisimmät, asiaan ja laadukkaan koulutuksen sekoitettu osaamisen kehittämiseen kuin pyrkivä hakevia opiskelijoita uusia maailmanlaajuisia organisaatioita ja siten kuroa umpeen kuilua koulutuksen ja työllisyyden.
Mission Statement
Westford University College pyrkii muovata ja muuttaa pyrkivä sukupolvi ihmisiä, joilla on monipuolista taustoja tehokkaita johtajia ja johtajat huomenna tunnetta sosiaaliseen, yritys- ja eettisen vastuun tarjoamalla erinomaisen johdon koulutusta, mikä antaa niille tulla pystyy käsittelemään haastavia tehtäviä.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Health Diplomit » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso Osa-aikainen MBA » Katso Yksivuotiset MBA:t » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master of International Business Management (IMBA)

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Arabiemiirikunnat Sharjah United Arab Emirates Online Libanon Lebanon Online Oman Muscat Oman Online Saudi-Arabia Riyadh Singapore Singapore Online Jeddah Bahrain Bahrain Online Intia Delhi India Online Dubai Kanada Canada Online Nigeria Nigeria Online Mumbai Bengaluru Abu Dhabi Malesia Malaysia Online Pune Yhdistynyt kuningaskunta UK Online + 31 lisää

Tämä kurssi on jäsennetty siten, että oppija saa dual sertifioinnin, jatko Advanced Diploma in International Business Management, myöntämä Cambridge International Pätevyys, UK ja Master of International Business Administration myönsi Guglielmo Marconi yliopisto, Italia. Tämä MBA on akkreditoitu opetusministeriö, Italiassa ja neuvoston Higher Education Accreditation (Chea), Yhdysvallat, joten MBA on kaksi akkreditointia Euroopasta ja us.The Yliopisto kuuluu ENIC NARIC Hyväksytyt yliopistojen ja on tunnustettu maailmanlaajuisesti. [+]

Master of International Business Administration, Myöntäjä Guglielmo Marconi yliopisto, Italia.

Guglielmo Marconi on maailmanluokan yliopisto edistää innovatiivisten oppimisen menetelmiä ja lähestymistapaa, joka perustuu kehittämiseen monitieteistä osaamista, taitojen ja osaamisen korostaen erityisesti globaali näkökulma. Monipuolinen yhteisö on nykyisin sellainen määrä noin 16000 opiskelijoiden ja jatko-ohjelmia, 300 tiedekunnan jäseniä ja akateemisen neuvoo joukkue teki yli 200 asiantuntijaa. <

[-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Westford School of Management
UAE Centre
Second floor – BM Towers, Sharjah–Dubai Highway
Al Nahda

Sharjah, Sharjah, AE
Asiointiosoite
Muscat, Muscat Governorate, OM
Asiointiosoite
Oman Online, OM
Asiointiosoite
Riyadh, Riyadh Province, SA
Asiointiosoite
Singapore Online, SG
Asiointiosoite
Jeddah, Makkah Province, SA
Asiointiosoite
Bahrain Online, BH
Asiointiosoite
Delhi, IN
Asiointiosoite
India Online, IN
Asiointiosoite
Dubai, Dubai, AE
Asiointiosoite
Canada Online, CA
Asiointiosoite
Nigeria Online, NG
Asiointiosoite
Mumbai, Maharashtra, IN
Asiointiosoite
Bengaluru, Karnataka, IN
Asiointiosoite
Abu Dhabi, Abu Dhabi, AE
Asiointiosoite
Malaysia Online, MY
Asiointiosoite
Pune, Maharashtra, IN
Asiointiosoite
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, GB