Westford University College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Johdanto:

Tietoja Westfordista:

Westford University College pyrkii valmistelemaan tulevia yritysjohtajia omaksumalla aktiivisesti dynaamiset muutokset jatkuvasti ympäri maailmaa. Opetussuunnitelmamme ja liiketalouden johtamisohjelmamme tarjoavat opiskelijoille ja ammattilaisille mahdollisuuden kehittää globaali näkökulma laaja-alaisiin aiheisiin kestävän vaikutuksen luomiseksi yhteiskuntaan.

Kuka

Westford on arvostettu ja haluttu akateeminen korkeakoulu, joka tarjoaa korkeatasoista ja korkea-asteen tutkintoa johtamisessa, muodissa

Kun

Westford on nykyään vuosikymmeniä vanha oppilaitos, joka perustettiin vuonna 2009. Se alkoi perustajien kanssa ajatellessa nöyrästi ajatusta 'luoda kohtuuhintaisia koulutuskokemuksia'; se olisi "kaikkien saatavissa"; motiivi, joka ajaa meidät ylpeänä päivittäin instituutiossa ja symboloi 'luottamusta', 'huippuosaamista'

Mitä

Westford tarjoaa erilaisia kansainvälisesti akkreditoituja ja maailmanlaajuisesti tunnustettuja perus- ja jatko-ohjelmia sekä ammattitutkintoja johtamisen, muodin ja tietotekniikan aloilla useista akkreditoiduista elimistä. Opiskelijat voivat nyt valita "ura-parhaan vaihtoehdon", joka vastaa heidän tavoitteitaan

Miksi

Westford hyödyntää maailmanlaajuisia parhaita pedagogisen toimintatapoja verkko- ja paikan päällä tapahtuvassa oppimisessa, mikä johtaa 'interaktiiviseen vertaisverkko-oppimisympäristöön', 'kehittää edistyneitä tutkimusmahdollisuuksia,' akateemista kurinalaisuutta 'laajemman valikoiman' huolellisesti suunniteltuja vaihtoehtoja 'avulla ”Perus- ja jatkokoulutusohjelmat ja ammattipätevyyskirjat, jotka soveltuvat tyydyttävästi säännöllisten opiskelijoiden ja työskentelevien ammattilaisten muuttuviin tarpeisiin. Westford University College hyödyntää optimaalisesti kehittynyttä tekniikkaa ja Internetin voimaa tarjotakseen sinulle arvokkaan oppimiskokemuksen, joka kiteyttää alan parhaiden käytäntöjen globaalin tietotaidon.

Näkemys:

Westford University College harjoittaa muutoksia - yksilöitä, organisaatioita ja yhteiskuntaa. Ohjelmamme on suunniteltu täydentämään tutkintoasi johtamaan työhön ja uraan, joka hyödyntää intohimoasi ja taitojasi. Visiomme on olla johtava globaalisti toimiva instituutio, joka tarjoaa huippuosaamista laadukkaasta koulutuksesta ja tutkimuksesta.

Tehtävä:

Pyrimme tavoittelemaan, innovoimaan ja hallitsemaan liiketalouden koulutuksen perusteet ja leviämään kapealla useilla tieteenaloilla jatkuvan tutkimuksen ja vaikuttavan opetuksen avulla. Instituutti kannattaa voimakkaasti tiedon lisäämistä lisäämällä siltaa akateemisen ja teollisuuden välistä kuilua.

arvot:

Erinomaisuus: Pyrimme huippuosaamiseen toimittamisessa, arvioinnissa, opiskelijoiden ja tiedekuntien välisissä suhteissa

Rehellisyys: Pyrimme olemaan rehellisiä, eettisiä ja totuudenmukaisia.

Monimuotoisuus: Kannustamme ja tuemme osallisuutta, monimuotoisuutta ja tasa-arvoa kaikilla tasoilla.

Innovaatio: Olemme sitoutuneet luomaan innovaatioita, luovuutta ja yrittäjyyttä edistävän ympäristön.

Myötätunto: Pyrimme kasvattamaan myötätuntoa, ruumiillistamaan sosiaalista oikeudenmukaisuutta, auttamaan ja antamaan muille mahdollisuuden vaikuttaa maailmaan.

Vastuullisuus: Olemme vastuussa erinomaisuuden takaamisesta arvopohjaisten palvelujen avulla ja pyrkimyksemme laatuun kaikissa ohjelmissa.

Sijainnit

Sharjah

Osoite
Sharjah: 1st Floor, India Trade & Exhibition Centre, Al Taawwun, Sharjah
Tel: +971 6 5939625

Sharjah, Sharjah, Arabiemiirikunnat

Kapkaupunki

Osoite
Kapkaupunki, Länsi-Kap, Etelä-Afrikka

Kuwaitin kaupunki

Osoite
Kuwaitin kaupunki, Al Asimahin kuvernööri, Kuwait

Riad

Osoite
Riad, Riadin maakunta, Saudi-Arabia

Johannesburg

Osoite
Johannesburg, Gauteng, Etelä-Afrikka

Dammam

Osoite
Dammam, Itäinen provinssi, Saudi-Arabia

Bahrain Online

Osoite
Bahrain Online, Bahrain

Accra

Osoite
Accra, Suur-Accran alue, Ghana

Toronto

Osoite
Toronto, Ontario, Kanada

Dubai

Osoite
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat

Kanada Online

Osoite
Kanada Online, Kanada

Nigeria Online

Osoite
Nigeria Online, Nigeria

Toronto

Osoite
Toronto, Ontario, Kanada

Kapkaupunki

Osoite
Kapkaupunki, Länsi-Kap, Etelä-Afrikka

Abu Dhabi

Osoite
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

Malesia Online

Osoite
Malesia Online, Malesia

Amman

Osoite
Amman, Ammanin kuvernööri, Jordania

UK Online

Osoite
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta