Westford University College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Westford University College

Westford voitti "Customer Delight palkinnon" päässä MENAA Awards jo toisena vuonna peräkkäin vuonna 2015 & 2016

Westford University College (WSoM) on oppilaitos perustettu Arabiemiirikuntien ja on vankka läsnäolo Britanniassa, Lähi-idässä, Intiassa ja Etelä-Afrikassa, jonka tavoitteena on tarjota arvostettu ja edistyksellinen Britanniassa ja Euroopassa toimivat pätevyys ja johdon koulutusta pyrkivä elävät yhteisöt Aasiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Tutkintojamme todennetaan ja akkreditoitu maineikas akkreditoitu akateeminen antajia, oppilaitokset ja korkeakoulut Isosta-Britanniasta. Tarjoamme kansainvälisesti tunnustettu perustutkintoa ja jatko-ohjelmia, jotka mahdollistavat meidän opiskelijoiden outshine ja kunnostautua niiden ensisijainen areenoilla ja laajentaa niiden harjoittamista varten huippuosaamista valitsemaansa uran tai korkeakoulussa.

Westford University College pohjana parhaita maailmanlaajuisia käytäntöjä verkossa oppimista ja pedagogiikka; tuloksena on interaktiivinen, dynaaminen merkki opinto taitavasti sopii tavallisten opiskelijoiden ja ammattilaisia.

Westford University College optimaalisesti hyödyntää kehittynyttä tekniikkaa ja voimaa Internet antaa sinulle korvaamaton oppimista sekä globaalia verkostoitumista kokemus.
Visio
Westford University College aikoo joukossa paras valinta johdon uran tai haaveilevat tarjoamalla viimeisimmät, asiaan ja laadukkaan koulutuksen sekoitettu osaamisen kehittämiseen kuin pyrkivä hakevia opiskelijoita uusia maailmanlaajuisia organisaatioita ja siten kuroa umpeen kuilua koulutuksen ja työllisyyden.
Mission Statement
Westford University College pyrkii muovata ja muuttaa pyrkivä sukupolvi ihmisiä, joilla on monipuolista taustoja tehokkaita johtajia ja johtajat huomenna tunnetta sosiaaliseen, yritys- ja eettisen vastuun tarjoamalla erinomaisen johdon koulutusta, mikä antaa niille tulla pystyy käsittelemään haastavia tehtäviä.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Health Diplomit » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso Osa-aikainen MBA » Katso Yksivuotiset MBA:t » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:


Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen maisteri (IMBA)

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Arabiemiirikunnat Sharjah United Arab Emirates Online Nigeria Lagos Etelä-Afrikka Cape Town Kuwait Kuwait City Saudi-Arabia Riyadh Singapore Singapore Online Jeddah Bahrain Bahrain Online Ghana Accra Norsunluurannikko San-Pedro Dubai Kanada Canada Online Nigeria Online Intia Mumbai Abu Dhabi Malesia Malaysia Online Namibia Aus Yhdistynyt kuningaskunta UK Online + 33 lisää

Kurssi on järjestetty siten, että oppija saa kaksoissertifioinnin, jatko-opinnot laajennetun tutkintotodistuksen kansainvälisessä liiketaloudessa, jonka myöntää Cambridge International Qualifications, Iso-Britannia ja kansainvälisen liiketoiminnan maisteri, jonka UCAM, Espanja myöntää. [+]

Kansainvälisen kauppatieteiden maisteri, UCAM, Espanja

Miksi UCAM?

◦ UCAM oli ensimmäisten yliopistojen joukossa, joka mukautti ohjelmansa Euroopan koulutuksen laatujärjestelmään Bolognan prosessin jälkeen. Itse asiassa UCAMin laatuosasto auttaa paraguayn hallitusta perustamaan laadunvarmistuslaitoksen koulutusjärjestelmäänsä.

◦ UCAMilla on noin 200 tunnettua kansainvälistä strategista kumppania, muun muassa useita maailman johtavia korkeakouluja ja yliopistoja, kuten UC Berkeley, Stanford, NTU, NUS tai Università degli Studi di Bologna. Näiden kumppaneiden kanssa UCAM on perustanut opiskelijoiden, henkilöstön ja professorien vaihto-ohjelmia, yhteisiä tutkintoja ja muita akateemisia yhteistyömahdollisuuksia.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Westford School of Management
UAE Centre
Second floor – BM Towers, Sharjah–Dubai Highway
Al Nahda

Sharjah, Sharjah, AE
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Cape Town, Western Cape, ZA
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Kuwait City, Al Asimah Governate, KW
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Riyadh, Riyadh Province, SA
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Singapore Online, SG
Asiointiosoite
Jeddah, Makkah Province, SA
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Bahrain Online, BH
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Accra, Greater Accra Region, GH
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
San-Pedro, Bas-Sassandra Region, CI
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Dubai, Dubai, AE
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Canada Online, CA
Asiointiosoite
Nigeria Online, NG
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Mumbai, Maharashtra, IN
Asiointiosoite
Cape Town, Western Cape, ZA
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Abu Dhabi, Abu Dhabi, AE
Asiointiosoite
Malaysia Online, MY
Asiointiosoite
Aus, Karas Region, NA
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, GB