Oppilaitokset ja yliopistot Neitsytsaarilla

Parhaat Oppilaitokset ja yliopistot Neitsytsaarilla 2018/2019

Tällä sivulla voit etsiä yliopistot ja kauppakorkeakoulut Neitsytsaaretssa. Voit helposti löytää kaikki tiedot korkeimmilla sijoilla yliopistoissa Neitsytsaaretssa. Klikkaa "Lue lisää " on yksityiskohtainen kuvaus yliopiston ja katsaus opinto-ohjelmia tarjotaan.

Etsi yliopistot Neitsytsaaretssa ja selata niiden ohjelmat löytää ne, jotka sopivat sinulle parhaiten. Saat kaiken tietoa eri opinto vaihtoehtoja Neitsytsaaretssa ja vertaa lukukausimaksut ja opintojen pituuden. Voit säästää aikaa ja yhteystiedot yliopistojen Neitsytsaaretssa suoraan: Täytä "Pyydä ilmainen tiedot " muoto, joka laittaa sinut kosketuksissa hakutoimistopalvelut.

Aloita haku tulevaa koulutusta heti!

1 Tulosta Neitsytsaaret

University of the Virgin Islands

Maisteri MA Neitsytsaaret Charlotte Amalie Yhdysvallat September 2018

Miksi tehdä yliopiston Neitsytsaaret oman yliopiston ensimmäinen valinta? Opetusta on erittäin edullinen. UVI tarjoaa monipuolisia koulutusohjelmia. UVI tarjoaa täydennyskoulutusta ei-tutkinto ja todistus kursseja kautta yhteisön Engagement ja elinikäisen oppimisen (CELL) Centerissä. UVI on akkreditoitu komission korkeakouluopetuksesta Lähi valtioiden ry. Keskimääräinen ryhmäkoko on tarpeeksi pieni, jotta opiskelijat voivat osallistua mielekkäästi ja saavat yksilöllistä … [+] huomiota, jotta menestyä. UVI on teknologisesti kehittyneitä ja on useita tieteellisiä ja tietokone laboratoriot oppilaiden käyttöön. UVI tarjoaa kampuksella asumiseen saarilla St. Thomas ja St. Croix (double ja single majoitusta). UVI on osa National Student Exchange (NSE) ohjelman yli 170 toimielinten Yhdysvaltain mantereelle. UVI osallistuu myös opiskelijavaihto kanssa Emory University Atlantassa, GA., Oxford College Atlanta, GA; State University of New York New Paltz, New Paltz, NY; ja Universidad Internacional (UNINTER) Cuernavaca, Meksiko. UVI tarjoaa terveellistä kampuksen ympäristössä. Se on akateemisesti suuntautunut, opiskelija johtajuutta, urheilullinen ja uskonnollisia järjestöjä. Myös Brothers Cause (BWC) organisaatio ja sororities kansallisten kuuluminen. Vaikka pieni kooltaan ja maantieteellisesti erillään Yhdysvaltain mantereelle, UVI on opiskelija väestö on kansainvälinen meikki ja maailmanlaajuinen näkymät. UVI tarjoaa laadukasta koulutusta, hyödyntämällä innovatiivisia opetusmenetelmistä ja state-of-the-art atk-laitteet on henkilökohtainen ja viehättävä asetukset. UVI Mission Tehtävänanto University of Virgin Islands on oppijakeskeisiä laitos omistettu menestystä opiskelijoiden ja sitoutunut parantamaan ihmisten elämää ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret ja koko Karibian kautta erinomaista opetusta, innovatiivista tutkimusta, ja reagoiva yhdyskuntapalvelu. Visio Yliopisto Neitsytsaaret on poikkeuksellinen Yhdysvaltain korkeakoulun Karibian omistettu opiskelija menestys, sitoutunut huippuosaamista, ja lupasi parantaa sosiaalista ja taloudellista muutosta Yhdysvaltain Neitsytsaaret. [-]